Cumartesi, Nisan 20, 2024

306 beygirlik yeni 2017 Honda Civic Si geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Honda‘nın yeni performans serisi Civic Si için detaylar gelmeye başladı. İlk olarak Los Angeles Otomobil Fuarı’nda karşımıza çıkan 2017 Honda Civic Si sportif yapısı ve şimdiye kadar üretilen en performanslı model olması ile dikkat çekiyor.

2017 Honda Civic Si Neler Sunuyor ?

Bir kaç ay sonra 2017 yılına hep birlikte merhaba diyeceğiz. Tabii ki firmalar da yeni yıla hazırlık yaparak çalışmalarını sürdürüyorlar. Honda‘da daha önceden Civic Type R ile piyasaya damgasını vurmuştu. Şimdi ise Civic Si modeli ile bu başarısını pekiştirmek istiyor. Şimdi yalan yok, Honda severler de bu performans araçlarından çok memnunlar. Öyle görünüyor ki yeni araç da müşterilerine kendisini aşık edecek.

Yeni tasarımı ve estetik yapısı ile birlikte karşımıza çıkan Honda Civic Si çıkış öncesinde teknik özellikleri netleşti. Fuar’da tanıtılan otomobilin dış tasarım çizgisi Type R modeline oldukça benziyor. Arka panelde bulunan spoiler ve egzoz takımı ile de ayrı bir hava kattığını söyleyebiliriz.

2017-honda-civic-si-0012
Performans tarafında ise 1.5 litrelik Turbo VTEC ve 306 beygirlik motorun görev yaptığını görünce bir rahatlama geldi. Zaten adamların iddiası “şimdiye kadar üretilen en performanslı model” olarak lanse edildi. Fakat aracın kaç tork değerinde olacağı henüz belli netleşmedi. 6 ileri manuel şanzıman bulunan Honda Civic Si 2017‘nin Mart ayından itibaren piyasada satışa sunulacağı belirtiliyor.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler