Cuma, Mart 29, 2024

Honda Yeni Pickup Modelini 2018’de Çıkartıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Japon kökenli başarılı otomobil firması Honda, 2018 yılına sürpriz bir pickup modeli ile girmeye hazırlanıyor. Rakiplerinin bu sene SUV ve pickup tarafında göz kabartan tasarımlarından sonra Honda‘da böyle bir karar alarak pazara giriş yapacak.

Yeni Honda Pickup Nasıl Olacak ?

2005 yılında ABD’de satışa sunulan Honda Ridgeline pickup modeli zamanında çok tutmuştu. Şimdi Honda ekibi bu pickup üzerine yoğunlaşarak yeni bir tasarım yapıp, yeni nesil Ridgeline modelini piyasaya sürmek için kolları sıvadı. Küresel bazda sürekli yukarıya tırmanan ve çok fazla talep gören SUV ve pickup modeller firmaların iştahını kabarttığı gibi, Honda’dan heybetli bir model bekliyoruz.

Pastadan payını almak için geliştirmiş olduğu konsept tasarımların da çok başarılı olduğunu söylemekte fayda var. Şuanda Honda 2017 model CR-V üretimi için seri ve yoğun bir şekilde mesai harcadığı gibi, hemen ardından pickup üretimi için çalışmalara hız kazandıracak.

2018-honda-ridgeline-pickup-008
Honda Motors‘un ABD müdürü olan Toshiaki Mikoshiba yeni pickup modeli için şu açıklamaları yaptı: “Şuanda hali hazırda olan üretim kapasitemiz 2017 CR-V‘den sonra düşüşe geçecek. Biz de Japonya’daki üretimi göz önünde bulundurarak pickup üretimine başlayacağız. Artan talep ve satış rakamlarına yetişebilmek ve cevap verebilmek adına daha fazla pickup üreterek pazarlamasını yapmamız gerekli.” diyerek noktayı koymuş oldu.

2018-honda-ridgeline-pickup-005
2018 yılında satışa çıkması beklenen Honda Pickup modeli hakkında şuanda henüz bir açıklama yapılmazken, motor gücü, tork ve aracın tasarım detaylarını ilerleyen günlerde daha net görebileceğiz.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler