Cuma, Nisan 26, 2024

Volvo’nun Yeni Makinesi: S90 Lounge Console

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dünya’nın sayılı otomobil üreticilerinden olan Volvo, üst segmentte bıraktığı sedan modeli olan S90 için yeni bir standart getirmek için çalışıyor. Yeni çizilen konsept tasarım ile Volvo S90 Lounge Colsole tamamen sıra dışı bir deneyim kazandırmak için geliştiriliyor.

Volvo S90 Lounge Console Neler Sunuyor ?

Volvo dediğimiz anda aklımıza nedense ilk olarak güvenlik geliyor. Tamam, dünyanın en güvenli ve en sağlam araçlarını üreten bir firmadan bahsediyoruz belki ama geliştirmiş oldukları teknolojiler ile de bir numaraya oynamaya devam ediyorlar. Yukarıdaki galeride yeni S90 modelinin Lounge Console versiyonunu görüyorsunuz. Bu araç lüks tanımına yeni bir standart getirmiyor mu sizce de ?

Ön yolcu koltuğunda yepyeni bir dizayn bizleri karşılarken, tamamen 5 yıldızlı bir oteldeymiş gibi hissiyat oluşturuyor. Tasarım kullanıcıların rahatlığına göre dizayn edildiği için ayakkabı koyma yeri bile unutulmamış. Ayrıca içecekleri ve yiyecekleri soğuk/sıcak tutmaya yarayan bardak tutacakları bir yana dursun, mini bir buzdolabı bile araca entegre edilmiş. Açılabilir panoramik cam tavanın yanı sıra, Orrefors markasının ürettiği kristal bardaklar da reklam olarak ortaya çakılmış.

volvo-s90-lounge-console-004
Bu aracı satın alacak kişiler tamamen lüks bir seyahat koşullarını yaşayacağı gibi, sektöre de büyük bir yön verecek diyebilirim. Şuan için aracın teknik özellikleri belli olmadığı gibi, Volvo S90 Lounge Console modelinin 2019-2020 yıllarında piyasaya sunulacak.

Kapatmadan önce bu modelin hybird ve elektrikli versiyonlarının da piyasada olacağını belirtelim. İnsan ister istemez iç çekiyor “keşkem benim de olsa diye” Volvo‘nun sunduğu kaliteyi böylece bir kez daha anlamış oluyoruz.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler