Cuma, Nisan 19, 2024

5G Desteğine Sahip Galaxy Z Flip Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung bu sene itibari ile hem Galaxy S20 ailesini hemde şirketin ikinci katlanabilir telefonu olan Galaxy Z Flip modelini tanıttı. Bugün ortaya çıkan bilgilerde ise şirketin 5G desteğini içerisinde barındıran ikinci Galaxy Z Flip modeli üzerinde çalıştığını doğruladı. Gelecek Şubat ayında yapılacak lansmanda Galaxy Z Flip 5G modelinin tanıtılması bekleniliyor.

Cihaz geçmişte birkaç kez sızdırılmış olsa da yeni sızıntı cihazın özelliklerini göz önüne koyuyor. Geekbench listesine göre, Samsung Galaxy Z Flip 5G modeli Snapdragon 865 SoC işlemci ile gelecek ve 8GB RAM’e sahip olacak.

Teknik Özelliklerin yanı sıra 5G teknolojisi ile revize edilen Galaxy Z Flip 5G’nin bir önceki ana model Galaxy Z Flip ile birebir aynı tasarıma sahip olması bekleniliyor. Tasarım açısından aynı, ama ilk sürümde olan hataların giderilmiş haliyle gelmesi daha da muhtemel.

Samsung Galaxy Z Flip 5G SM F707B Geekebnch
5G Desteğine Sahip Galaxy Z Flip Geliyor! 2

5G revizesine sahip Galaxy Z Flip’in, tek çekirdekli testten aldığı puan 970 iken çok çekirdekli testte elde ettiği puan 3.220 oldu. Teknik özelliklerine az çok göz attığımız Galaxy Z Flip 5G’nin, ana modelden daha pahalı bir fiyat etiketine sahip olması da bekleniliyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler