Cuma, Mart 29, 2024

OnePlus Z veya OnePlus Nord Teknik Bilgileri Sızdı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

OnePlus beyciğim önümüzdeki ay itibari ile yeni bir bütçe dostu amiral gemisi seviyesinde akıllı telefon piyasaya sürmek için çalışıyor. Akıllı telefon geçtiğimiz zamanlarda OnePlus Z olarak basında yer alıyordu ama şimdi gelişmelere baktığımız zaman yakın kaynaklar cihazın resmi adının OnePlus Nord olacağını söylüyor.

Biz tabii ki hangisinin doğru olacağını bilemediğimiz için her iki ismi de lansman tarihine kadar kullanma kararı aldık. Bu arada, OnePlus Nord hakkında bazı heyecan verici yeni bilgiler var. TÜV Rheinland belgelendirme sitesine göre, OnePlus’ın bütçe dostu amiral gemisi, OnePlus 8 ailesine benzer bir biçimde 30W hızlı şarj desteğine sahip olarak gelecek.

Başka bir deyişle, OnePlus Nord OnePlus 8 ve 8 Pro ile aynı hızlı şarj teknolojisini paylaşacak, her ikisi de yaklaşan bütçe amiral gemisinden çok daha pahalı.

Ea38Z9VUMAAQc

Hızlı şarj teknolojisinin yanı sıra, oneplus Nord’un daha pahalı OnePlus 8 serisiyle benzerlikleri paylaşacağı alanları da bilmiyoruz.

ONEPLUS 01

OnePlus Nord ya da OnePlus Z; 90Hz ekran yenileme hızına sahip 6.56 inçlik SUPER AMOLED ekran teknolojisi ile geleceği söyeleniliyor. Cihaza 4.300 mAh’lik pil güç verecek ve ekranımızda “Ekran altı parmak izi sensörü” yer alacak.

 Ekran içi parmak izi sensörü, yaklaşan OnePlus Z’ye eklenecek bir diğer heyecan verici özellik. Akıllı telefon, işlem gücü için Snapdragon 765’e güvenecek ve 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı sunacak.

Cihazın ilk etapta rupi cinsinden Hindistan’da 10 Temmuz itibari ile Hindistan’da satışa başlayacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler