Çarşamba, Nisan 24, 2024

Samsung Galaxy Note 20 ve Özellikleri Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung tarafından tanıtılmasını heyecanlı beklediğimiz Galaxy Note 20 familyasının Galaxy Note 20 ve Note 20 Plus olmak üzere iki model içereceğinin söyleyen bazı duyumlar vardı. Bunun ile birlikte, Galaxy Note 20 Ultra modelinin Bluetooth SIG Sertifikasyon web sitesindeki son görünümü ile Note 20 familyasının iki model içereceğini belirten tezler çürümüş oldu.

Tıpkı Samsung Galaxy S20 ailesinde olduğu gibi tanıtılmasını heyecan ile beklediğimiz Galaxy Note 20 familyasının görüntüleri ve teknik özellikleri lansman öncesinden sızdırıldı.

Ice Universe tarafından Twitter’da paylaşılan tweetlere göre Note 20 Ultra, Note 20 ailesindeki premium seviyede ki akıllı telefon olacak. Paylaşımı yapan Tipster Ice Universe, akıllı telefonun ön kamerasını bizlere gösteren dört adet Note 20 Ultra fotoğrafı paylaştı. Aşağıda yer verdiğimiz görüntülerde Note 20 Ultra’nın tıpkı Galaxy S20 Ultra modelindeki gibi kavisli bir ekrana sahip olduğunu görebiliyoruz.

Note20 Ultra 4
Samsung Galaxy Note 20 ve Özellikleri Sızdırıldı! 5
Note20 Ultra 3
Note20 Ultra 2
Note20 Ultra

IceUniverse ayrıca Note20 Ultra’nın geçen yılki Note10 + ‘nın yükseltilmiş bir versiyonu olduğunu iddia ediyor. Daha önce fark etmiş olabileceğiniz gibi, Note20 Ultra’daki eğri, S20 serisinin aksine ve geçen yılki Note10 + gibi oldukça dik.

Sızdıran aynı zamanda tanıtılması beklenilen Note 20 Ultra modelini geçtiğimiz sene Note 10 Plus ile karşılaştırdı ve şu bulguları elde etti;

  • Her iki taraftaki çerçeve 0,29 mm daraltılmış.
  • Üst ve alt kısım birlikte toplam 0.4 mm daraldı.
  • Kamera için Delik çapı 1 mm azaltıldı.
  • Gövdenin kalınlığı 0,3 mm azaltıldı.

Galaxy Note20 Ultra ve Note10 + arasındaki benzerlikler sadece tasarım estetiğiyle sınırlıdır. İç kısımlardan bahsedersek, Galaxy Note20 Ultra, 2020’nin ortalarında bir amiral gemiden beklediğiniz gibi hemen hemen tüm en yeni bileşenleri içerisinde barındırıyor.

Note 20 ailesindeki en seçkin model Qualcomm Snapdragon 865 Plus işlemcisine sahip ve 2560×1440 QHD ekran çözünürlüğü sunuyor ve 120Hz LTPO ekranı barındırıyor. Note20 Ultra ile ilgili bir başka ilginç özellik, kullanıcıların SHD kullanıcılarının yapamayacağı bir şey olan QHD + 120Hz’yi aynı anda açabilmeleridir.

Kamera tarafında ek özellik

Bunlarla sınırlı değil. Görünüşe göre şirket Samsung Galaxy Note 20 Ultra modeline yeni bir kamera iyileştirmesi yapıyor tıpkı Galaxy S20 Ultra modelinde yaptığı gibi ancak şu anda bu işlevin ne yapacağına dair bir fikrimiz yok. Şirket ayrıca akıllı telefon için yeni bir S Pen’i tanıtacak ve kalem için bazı yeni özellikler de bekleniyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler