Cuma, Mart 29, 2024

Samsung Galaxy Note 20 Kılıfları Sızdırıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bir kaç gün önce Samsung’un yaklaşmakta olan amiral gemisi Galaxy Note 20 ailesi için ekran konusunda bilgi sızdırmaları internete hızla düştü, bir önceki makalemizde ise buna detaylıca değindik, iddialara göre Galaxy Note 20 familyası herhangi bir şekilde şirketin standart kavisli ekran tasarımı anlayışına sahip olmayacak ve tamamen düz ve şelale olarak adlandırılan ekran tasarımı ile karşımıza çıkacak.

Cihaz ile ilgili ortaya çıkan yeni sızıntılarda ise telefon ailesinin kılıflarını görüyoruz ve sızdırılan görsellere bakacak olursak bu kılıflar cihazın ekran konusunda ortaya çıkan haberlerini kısmen doğruluyor.

Galaxy Note 20 Kılıfları

Bunlarla birlikte, Note 20 familyasındaki tüm cihazların şelale ekran olarak adlandırılan tamamen düz ekran modeline sahip olup olmayacağı henüz belli değil, Note 20 Plus ve Note 20 Ultra modelleri şirketin klasik ekran anlayışı ile gelebilir.

Şu anda Galaxy Note 20 serisi hakkında fazla bir şey bilmiyoruz, ancak bildiğimiz tek şey Samsung’un 5 Ağustos tarihinde Galaxy Fold 2 modeli ile birlikte yeni amiral gemisi serisini piyasaya sürecek olması. COVID-19 pandemisi nedeni ile Samsung muhtemelen yeni ürünlerini çevrimiçi bir etkinlik ile herkese duyuracak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler