Perşembe, Nisan 25, 2024

Samsung Galaxy S20 Ekranı Tamamen Düz Olacak!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sevgili Samsung beyciğimin 5 Ağustos tarihinde bir etkinlik düzenleyerek şirketin yaklaşmakta olan Galaxy Note 20 amiral gemisi familyasını tanıtmasını bekliyoruz, tabi ki bu etkinlik koronavirüs salgını nedeni ile internet ortamında gerçekleşecek. Lansman tarihine henüz bir ay gibi bir süre varken Note 20 hakkında bir çok bilgi sızdırıldı ve sızdırılmaya devam ediliyor.

Şimdi ise Ice Universe, Samsung’un şelale isimli tasarım anlayışı ile neler yapılabileceğini düşündüren oldukça gizemli bir tweet paylaştı. Paylaşılan tweette yer alan iddialara göre Galaxy Note 20 familyası, Samsung’un klasikleşen kavisli ekran tasarımlarının aksine tamemen düz ve kavissiz bir ekran anlayışı ile gelecek.

Önceki sızıntılar, Note 20 serisinin en üst düzey özelliklere ve geliştirilmiş bir tasarıma sahip olacağını gösteriyor. Cihazın Samsung tarafından tanıtılmasına hâlâ birkaç ay var, bu yüzden lansmandan ne bekleyeceğimizi bilmek zor. Ancak, Note 20 serisinin lansmanına yaklaştıkça daha fazla sızıntı göreceğimizden eminim lakin lansmana bir hafta kala cihaz zaten sızdırılmayı başarıyor 🙂

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler