Cuma, Nisan 26, 2024

Daha Ucuz: Samsung Galaxy S20 Lite Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung, diğer birçok Android telefon üreticileri gibi amiral gemisi segmenti için iki yılda bir piyasaya sürülme stratejisini izliyor ancak büyük bir kitle halen bir akıllı telefon için binlerce lira harcama konusunda isteksiz ve alım gücü yetmiyor. Bu sebepten ötürü şirket, amiral gemilerinin birebir aynısını lakin özellikleri biraz daha aşağıda olan ve fiyat konusunda herkesin alabileceği yeni bir model ortaya çıkarıyor: Samsung Galaxy S20 Lite!

SamMobile beyciğime göre şirket, Galaxy S10 Lite ve Note 10 Lite modellerinden sonra dahili olarak Galaxy S20 Fan Edition olarak isimlendirilen yeni bir Galaxy S20 varyantı üzerinde çalışma sergiliyor. Yeni Galaxy S20 varyantı, orijinal Galaxy S20 modelinin bir düşük versiyonu olacak.

Samsung Galaxy S20‘nin yeni sürümü hakkında bildiğimiz pek bir şey yok lakin kaynaklara göre global sürümün model numarası SM-G780 olacak, Amerika Birleşik Devletleri için yayınlanacak sürümün model numarası ise SM-G781 olarak adlandırılacak. Amerikan versiyonunda 5G desteği yer alıyorken global sürümde 5G desteği bulunmayacak.

Ayrıca, akıllı telefonun en az 128 GB dahili depolama kapasitesine sahip olacağı ve Samsung Galaxy Note20’de önceden yüklenmiş olarak gelecek olan Android 10 tabanlı OneUI 2.5 ile güçlendirileceği söyleniyor.

Fiyatı

Galaxy S20 Lite olarak adlandırılmasını beklediğimi Galaxy S20 varyantının fiyatının geçen sene tanıtılan S10 Lite sürümüne çok benzer olması bekleniliyor. Büyük ihtimal ile 700 dolar gibi bir fiyat etiketine sahip olacak, ülkemizdeki fiyatların yüksek olmamasını umut ediyoruz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler