Cuma, Mart 29, 2024

ASUS ROG Phone 3 Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Haziran sonunda veya önümüzdeki aylarda yeni bir amiral gemisi seviyesinde oyun odaklı akıllı telefon piyasaya sürülebilir çünkü ASUS ROG Phone 3 modeli internete sızdırıldı!

Yaklaşan oyun telefonu, ilk olarak üçüncü ROG Phone‘un dahili özelliklerinin önemli yönlerini sızdıran Wi-Fi Alliance sertifikasyon web sitesi ve Geekbench veritabanı aracılığıyla sızdırıldı.

Her zaman sızan Lenovo Legion Gaming Smartphone gibi, mobil oyun akıllı telefonu resmi olarak EEC sertifikasını geçti. ASUS ROG Phone 3, Asus ZS661KS model numarasıyla listelenirken kutu içeriğinden bir adet USB-C şarj kablosunun çıkacağı da belirtildi buradan anlıyoruz ki cihaz USB-C girişine sahip ve bu oldukça iyi.

Teknik Özellikleri Neler Olacak?

Tamam iyi hoş bu cihaz sızdırıldı ama elimizde ne kadar çok bilgi var? Sızan bilgilere göre ASUS ROG Phone 3 modeli 8GB ile 12GB RAM seçeneklerine sahip iki varyant ile karşımıza çıkacak aynı zamanda her iki cihaz beyin kısmında Qualcomm Snapdragon 865 işlemci ile beslenecek.

ASUS ROG Phone 3 cihazı hakkında bildiklerimiz bu kadar ancak bu bir oyuncu telefonu olacağından ötürü ekran kısmında 144Hz bir yenileme hızının olmasını bekleyebiliriz onun haricinde 1ms tepkime süresine sahip bir ekranın olması da pekte fena olmaz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler