Çarşamba, Mayıs 8, 2024

Galaxy Note 20’nin Tanıtılacağı Tarih Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Her sene mutlaka yeni bir üyesi gelecek dediğimiz telefonlar var. Galaxy Note serisi bu telefonlar arasında yer alıyor. Birinci mi ikinci mi olduğu tartışılır ama Samsung’un amiral gemisi telefon serilerinden biri olan Note modellerine bu sene Galaxy Note 20 gelecek.

Ana telefon yanında Plus ve Ultra adıyla 3 cihaz olarak gelecek serinin tanıtımı da yakın. XDA Developers kaynaklarından elde edilen bazı bilgiler, telefonların tanıtımı için sadece birkaç ay kaldığını ortaya çıkardı.

Galaxy Note 20 tanıtım tarihi çok yakın!

Unpacked 2020 etkinliği, yeni akıllı telefon serisinin tanıtıldığı etkinlik olacak. Unpacked her sene Ağustos aylarında yapılıyor. Koronovirüs olmasına rağmen yine tanıtım Ağustos ayında yapılacak. Çok fazla bir gecikme olmayacak.

Etkinliğin 5 Ağustos 2020 tarihinde yapılacağı ve etkinlik kapsamında Note 20 serisine eşlik edecek olan diğer aksesuarların da tanıtımının olacağı bilgisi paylaşıldı.

Galaxy Note 20

Samsung etkinlik için en azından davetiyeleri ortaya çıkardığı zaman gerçekten tarihin 5 Ağustos olup olmadığını öğreneceğiz. Fakat iddialar da çok şaşırtıcı değil. Her sene hemen hemen bu zamanlarda tanıtım yapılıyor.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler