Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Sorulara Cevap: 6 Telefona Daha HyperOS Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xiaomi tarafında gündem güncellemeler. Çok fazla cihaz var ve marka belirlediği modellere HyperOS güncellemesini sunmaya devam ediyor. Sürekli olarak güncelleme gelecek akıllı telefonlar için detayları sizlerle paylaşıyoruz. Bu sefer haberimizde HyperOS alacak 6 telefondan söz edeceğiz.

Yeni elde ettiğimiz bilgilere göre listede yer alan bu telefonlar için çok kısa bir süre içerisinde güncellemelerin dağıtımı başlayacak.

6 Model için HyperOS Güncellemesi

Xiaomiui kaynağında yer alan bilgilere göre güncelleme aşağıdaki listede yer alan cihazlar için test edildi ve çok kısa bir süre içerisinde dağıtılması bekleniyor. Hatta bazı modeller için dağıtıma başladığını bile söyleyebiliriz.

Xiaomi sunucuların da tespit edildiği belirtilen cihazlar ve güncelleme sonrasındaki sürüm numaraları şöyle;

  • Redmi Note 12 5G : OS1.0.2.0.UMQMIXM
  • Xiaomi 12 : OS1.0.2.0.ULCCNXM
  • Xiaomi 12T Pro : OS1.0.2.0.ULFMIXM
  • Xiaomi 12 Pro : OS1.0.1.0.ULBMIXM
  • Redmi Note 12 Pro 5G : OS1.0.1.0.UMOMIXM, OS1.0.1.0.UMOEUXM
  • POCO F4 GT : OS1.0.1.0.ULJMIXM

6 Telefona Daha HyperOS 1 jpg 6 Telefona Daha HyperOS 2 jpg 6 Telefona Daha HyperOS 3 jpg 6 Telefona Daha HyperOS 4 jpg 6 Telefona Daha HyperOS 6 jpg 6 Telefona Daha HyperOS

Bu 6 cihaz için Ocak ayı bitmeden dağıtımın resmen başlaması bekleniyor (Bazı modeller için dağıtım tamamlanacak bile). Xiaomi güncellemeleri vermeye devam ettikçe sizlerle haberlerini paylaşacağız. Özellikle POCO serileri için bir beklenti var. Henüz bu modeller için de çok fazla bilgi ortaya çıkmadı.

Güncelleme alan bazı amiral gemisi modeller var ama alternatif orta segmentler için yeni bilgileri beklemek gerekecek. Bu arada her zaman yaptığımız hatırlatmayı bir kez daha yapalım. Güncellemelerin dağıtıma başlamasından sonra ne zaman tamamlanacağı konusunda bir bilgi yok. Genelde süreç çok uzun sürmüyor.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler