Cumartesi, Nisan 27, 2024

60 MP Kameralı 12 GB RAM’li Cadenza Akıllı Telefonu Gelecek

Paylaş

silkroad gaminggentr

Akıllı telefon sektörü inanılmaz bir şekilde evrim geçirmeye devam ederken, Turing‘in CEO’su olan Steve Chao, Cadenza isimli yeni bir akıllı telefon üretmekte olduklarını duyurdu. Bu telefonun teknik özellikleri arasında 60 Megapiksel kamera, 12 GB RAM ve daha pek çok efsane detayları bulunuyor.

 

Cadenza Nasıl Bir Cihaz Olacak ?

 

Aslına bakarsanız cihazın teknik özelliklerini ilk gördüğümüzde biz de çok şaşırdık. Şuanda pek çok kişinin evinde kullanmış olduğu bilgisayar bile bu teknik özelliklere sahip olmayabilir. Ancak Cadenza isimli akıllı telefon 2017’de ortalığın tozunu silip süpürecek gibi. Zira Steve Chao bu konu hakkında 2017 Temmuz ayını işaret ediyor.

 

Cadenza isimli akıllı telefonun teknik özellikleri arasında çift Qualcomm Snapdragon 830 işlemci, 16 adet Kyro çekirdeği, 12 GB LPDDR4X RAM, 1 TB hafıza, iMAX 6K Quad Triplet Lens/T1.2 60 megapiksel arka ve 20 megapiksel ön kamerası bulunacak. Ayrıca 5.8 inç büyüklüğe sahip olan cihaz 1440 x 2560 piksel çözünürlük sunacak. Bu teknik özelliklerde bir akıllı telefonu görmek şahane olacak gibi. Zira bu dehşet telefonda bir de 4 adet SIM girişi bulunacak.

 

Batarya konusunda ise hala kafalar karışık. Edinilen bilgilere göre 3 adet 2400 mAh kapasitör ve 1 adet 1600 mAh Li-Ion batarya bulunan cihazın işletim sistemi de Swordfish olacak. İşletim sisteminin farklı olması sizi şüphelendirebilir. Turing diğer akıllı telefonlarında da Sailfish OS işletim sisteminin türevi olarak bilinen Swordfish kullanmıştı. Cihazın piyasa satış fiyatı konusunda en ufak bir bilgi yok. Şuan için cihazı beklemek en doğru seçenek olacak.

 

cadenza-akilli-telefon

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

13 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler