Cuma, Nisan 19, 2024

700 beygir güce sahip Grand Cherokee Trackhawk duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Los Angeles Otomobil Fuarı bu sene çok iddialı geçecek gibi. Firmalar yeni geliştirdikleri otomobilleri burada tanıtırken, Jeep ve Dodge efsaneleri ise ortak bir çalışma yaparak bir ilke imza atıyorlar. Grand Cherokee Trackhawk adını verdikleri yeni canavar tam 700 beygir gücüne sahip olacak.

Jeep ve Dodge Ortak Çalışması

Bu iki firmayı hem oyunlardan hem de günlük hayattan tanımayanlarımız yoktur diye düşünüyorum. Her ikisi de dünya genelinde başarılarını ispatlamış firmalar olduğu gibi, bu sefer güçlerini birleştirme kararı almışlar. Grand Cherokee Trackhawk adı verilen yeni araç 2017 yılında otomobil severlerin karşısına çıkacak.

Markanın müdürü olan Mike Manley tarafından yapılan açıklamaya göre şimdiye kadar üretilmiş en iddialı seri olduğu ve Grand Cherokee Trackhawk adında kullanıcılara sunulacağı belirtildi. Biliyorsunuz bu sene Los Angeles Otomobil Fuarı Nisan 2017’de gerçekleştirilecek.

jeep-grand-cherooke-trailhawk-002
Aracın içerisinde dört çekişli sistemin yanı sıra, Dodge Challenger ve Charger’da gördüğümüz 6.2 litrelik V8 motor göze çarpıyor. Bu motor sayesinde Cherokee Trackhawk tam 707 beygir güce sahip oluyor. Açıkçası sadece sesini duyarak nasıl bir gücün bizi beklediğini tahmin etmek pek de zor değil.

Bu yeni canavarımız 0 km’den 100 km’ye sadece 3.2 saniyede çıkacak. Fiyat aralığının da henüz belli olmadığını ve diğer teknik özelliklerin ilerleyen zamanlarda açıklanacağının da altını çizelim.

jeep-grand-cherooke-trailhawk-003

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler