Perşembe, Mart 28, 2024

Range Rover Evoque Cabriolet’e Hamann modifiyesi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Hamann Motosport olarak geçen Alman tasarım şirketi, Range Rover Evoque Cabriolet modelini baştan aşağıya değiştirerek modifiye etti. Lüks araçlara yaptıkları modifiyeler ile adından çokça söz ettiren firmanın son çalışması ise mükemmel olmuş.

Range Rover Evoque Cabriolet Modifiyesi

İlk olarak 1986 yılında tasarım işine başlayan Hamann, aradan geçen onca yıldan sonra müthiş projeler ile sergisini genişletti. Mercedes, Ferrari, Porsche ve BMW gibi markaların araçlarını özel istekler doğrultusunda modifiye eden ekip, bu kez Range Rover Evoque‘yi ele aldı.

Sportif hava katarak yapılan modifikasyon sadece dış görünüm ile olmadığı gibi, iç görünümde de yenilikler yapılmış. Zaten Range Rover‘ın heybetli görünümünü hepimiz biliyoruz. Hamann ise ekstra kaslı yapı ekleyerek SUV‘dan spor otomobile çevirmiş durumda.

range-rover-evoque-cabriolet-hamann-005
Ön panelde 70, arka panelde ise 80 milimetrelik genişletmeler yapılan Range Rover‘da ek olarak hava kanalları, gelişmiş süspansiyon, tampon çıkıntıları, fiber optik farlar, 22 inçlik jantlar ve sticker yapıştırmalar ile adeta müthiş bir görünüm elde edilmiş.

Birazdan aşağıda tanıtım videosunu izlerken “keşkem benim de olsa” yorumunu ister istemez yapabilirsiniz. Hamann ise bu modifikasyonu yaparken performans, tasarım ve iç tasarım olarak 3’e ayırmış. Motor tarafında 2.2 litrelik dizel motorun gücü 177 beygirden 206 beygire çekilmiş. Tork tarafında ise 420 Nm’den 480 Nm‘ye çekilmiş.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler