Cumartesi, Nisan 20, 2024

8 GB RAM’li LeEco Le Max 2 Pro Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Akıllı telefon pazarında gelişmeler artık uç noktalara dayandığı gibi, firmalar RAM konusunda cihazlara adeta doping yapıyor. Geçtiğimiz ay 6 GB RAM’li akıllı telefonunu duyuran Çin’li LeEco firması, şimdi de Le Max 2 Pro akıllı telefonuna 8 GB RAM sığdırmaya çalışıyor.

Dünyanın İlk 8 GB RAM’li Telefonu

Şuan için dünyada eşi benzeri bulunmayan LeEco Le Max 2 Pro modelinde 8 GB RAM yer alacak. Çinli firmalar bu konuda akıllı telefonlara RAM takviyesi yapmaya devam ederken, hızlı gelişen teknolojiye de yön vermiş oluyorlar. Şimdi bu telefon Çin’de satmaya başladığında diğer büyük firmalar da karşı atağa geçerek ortalığı kızıştıracak çalışmalar mutlaka yapacaklardır.

LeEco-Le-Max-2-Pro
“Snapdragon 821’li”

Üst segment kullanıcılara hitap edecek olan LeEco Le Max 2 Pro modeli ayrıca cebimizi de yakmayacağı söyleniyor. 2016 yılı içerisinde piyasada olacağı duyurulan cihazın global pazar hedefleri ise şuan için bilinmiyor. Ancak siz yine de heyecanlanmayın, 8 GB RAM‘a sahip Le Max 2 Pro modeli Türkiye’ye kolay kolay gelmeyecektir.

Snapdragon 821 işlemcisi ve 16 Megapiksel arka kamerası ile teknik özelliklerini kullanıcıları doyuracağı bu modeli biz de yakından takip ediyoruz.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler