Cumartesi, Nisan 20, 2024

Lenovo’dan 699 TL’lik Canavar: Lenovo K5

Paylaş

silkroad gaminggentr

Lenovo firması bu aralar akıllı telefon üretimlerini bir hayli sıklaştırmış durumda. Giriş ve orta düzey segmentindeki kullanıcılar için yeni üretmiş olduğu hafif alüminyum modeli Lenovo K5 duyuruldu. İki farklı renk seçeneği ile gelen cihaz 699 TL‘lik piyasa satış fiyatı ile göz dolduruyor.

Lenovo K5’in Arkasında Neler Var ?

Cihazın teknik özelliklerine geçmeden önce Dolby Atmos ses sistemi ile Lenovo K5‘e güç verildiğini görüyoruz. Etkileyici ses deneyiminin yanı sıra, çift hoparlörü, 13 Megapiksel arka ve 5 Megapiksel ön kamerası ile fiyat-performans karşılaştırmasının en yeni ve en çok dikkat çeken ürünü.

Lenovo-K5-Fiyat
180 dereceye kadar geniş açılı görüntüleme deneyimi sunan Lenovo K5‘te ayrıca 5 inç HD ekran bulunuyor. Açıkçası şuanda piyasada bulunan pek çok firmanın akıllı telefonlarını sollayacak türden diyebilirim. 16 GB depolama alanı, microSD kart desteği ile 32 GB ek olarak yükseltilebiliyor. 4.5G uyumu ile birlikte gücünü Snapdragon 415 işlemcisinden alıyor.

2 GB RAM ve 2750 mAh bataryası ile de kaçırılmaması gereken bir akıllı telefon olmuş. Açıkçası Lenovo K5 modeli şuanda fiyat karşılaştırmasında piyasadaki pek çok akıllı telefonu tokatlamış durumda. Eğer yakın zamanlarda ucuz ve kaliteli bir akıllı telefon almayı düşünüyorsanız, Lenovo K5 modelinin Türkiye’ye girmesini bekleyin.

Lenovo-K5
Lenovo K5 Tüm Teknik Özellikler

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

30 YORUMLAR

  1. 190 Euro olan telefon Türkiyede 700 tl işe bak. gerekirse daha fazla para verin ama birilerinin cebini doldurmayın dısardan getirtin telefonları veya teknolojik aletleri beyler. vergisi batsın nefes aldıgımızın bile vergisini veriyoruz.

  2. Lenovo fiyatına göre oldukça güzel telefonlar üretiyor. Birkaç kronik hatanın haricinde sıkıntı yok. Düşününce zaten sıkıntısız telefon da zor

      • k5 modeli 5 inch ve k5 plus modeli yine 5 inch fakat fhd ekrana sahiptir normal k5 in hd ekraninin aksine, ulkemizde hd ekran k5 modeli 699tl’den satisina baslanmistir, bahsettiginiz 5,5 inch ekran ise k5 note modeli ile ulkemize giris yapacaktir, resmi lenovo sitemizden inceleyebilirsiniz.

  3. Merhaba.Bu telefonun işlemcisi 1,8 değil burda 1.8 yazılmış ve bataryası da 2750 mah tır 1.8 işlemci 3500 batarya k5 note da var ve onunda fiyatı 1200 diye bılıyorum yaznlıssam duseltın lutfen

  4. Çocuklar bursa yanlış yazıyor ben Belçika dan yeni geldiğim ve bu cihazın fiyat 190€ değil 290€ fiyat kendi gözlerim gördüm hata almak istiyorum dedim amcama söyledim al gönder bana..))a şimdi Türkiyenin fiyat bak şaka gibi gidicam teknosani kapı açarım

  5. Merhabalar lenova k5 fiyatına göre iyi telefon fakat bir kaç ayrıntıya dikkat etmeniz de fayda var
    1 şarz kablosu sert buda zamanla girişlerde problem oluşturabilir
    2 iki seferdir oldu arayan kişiyi göstermedi arama bittikten sonra gösterdi ekran siyahlaşti umarım tekrar etmez
    3 kamerası fazla iyi değil

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler