Cuma, Nisan 26, 2024

A16 Bionic Yalnızca iPhone 14 Pro’da Kullanılabilir!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Endüstri analistlerinden Ming-Chi Kuo tarafından yayımlanan yeni bir rapora göre, Cupertino merkezli teknoloji devlerinden Apple’ın bu yıl Eylül ayında tanıtacağı iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max şirketin yeni nesil yonga seti A16 Bionic’i kullanan tek cihaz olabilir.

İlgili raporda güvenilir analist Kuo, yayımladığı son raporda şirketin yeni nesil iPhone ailesi söz konusu olduğunda “yalnızca Pro modellerinin” A16 Bionic yonga setinden güç alacağını belirtirken Pro olmayan modellerin ise A15 Bionic yonga setini kullanmaya devam edeceklerini belirtti.

iPhone 14 ailesinin başlıca teknik özellikleri neler olacak?

Kuo’nun raporuna göre Eylül ayında tanıtılacak olan ve muhtemel iPhone 14 olarak isimlendirilecek olan yeni nesil akıllı telefonlar 6GB RAM ile birlikte gelecekler. Ailenin ağabeyleri Pro ve Pro Max modelleri LPDDR5 RAM ile gelirken iPhone 14 mini ve iPhone 14 LPDDR4X RAM ile geliyor olacak.

Tabi ki bunların hepsinin bir spekülasyon olduğunun altını çizmekte ve nihai üründe mutlaka değişiklikler olacağını belirtmekte büyük fayda var.

Eğer Kuo tarafından yayınlanan raporlarda doğru çıkarsa Apple tarihinde büyük ve radikal bir değişim söz konusu olacak çünkü şirket her sene, yeni tanıttığı iPhone ailesinde mutlaka yeni nesil bir yonga seti kullanmayı tercih etti. Eylül 2022 tarihine doğru ilerledikçe daha fazla ayrıntının internete sızmasını bekliyoruz, bu konuda bizleri takipte kalmayı unutmayın.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler