Perşembe, Nisan 25, 2024

AirPods Pro 2 Hakkında Detaylar Ortaya Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amerika Birleşik Devletleri merkezli teknoloji ve yazılım devlerinden Apple’ın kablosuz kulaklık modellerinden AirPods Pro’nun yeni modelinin Eylül ayında gerçekleştirilecek lansmanda tanıtılmasını bekliyoruz. AirPods Pro 2 olarak isimlendirilmesini beklediğimiz modelin detayları ve render görüntüleri internete düşmeye başladı.

Apple AirPods Pro 2, H1 çipi için uyarlanabilir Aktif Gürültü Engellemeyi destekleyen yeni bir Paket İçinde Sistem (SiP) ile birlikte gelecek. Yeni SiP teknolojisi “daha yüksek entegrasyon ve daha iyi üretim teknolojisi” sayesinde daha iyi performans ve iyileştirilmiş güç tüketimi getirecek.

Kalp atış hızı izleme desteği 😳

apple airpods pro 2
AirPods Pro 2 Hakkında Detaylar Ortaya Çıktı! 4

Daha iyi bir Find My (Cihazımı Bul) deneyiminin yanı sıra kablosuz kulaklığın Kalp Atış Hızı İzleme ve İşitme Cihazı olarak kullanma modu gibi yeni ve bir kablosuz kulaklıkta daha önce görmediğimiz özellikler sunacağı da iddia ediliyor. Şirket Lightning bağlantı noktasını bırakma kararının bir parçası olarak kutuda USB Type-C bağlantı noktası kullanacak ve optimize edilmiş hızlı şarj desteği sunacak.

airpods pro 2 photo
AirPods Pro 2 Hakkında Detaylar Ortaya Çıktı! 5

Render görüntülerine baktığımız zaman AirPods Pro 2 olarak tanıtılmasını beklediğimiz ürünün tasarım açısından hem birinci nesil AirPods Pro’ya hem de AirPods 3’e benzediğini rahatlıkla görüyoruz. Şirket yeni bir tasarım haricinde daha iyi performans, yeni özellikler ve gelişmiş kullanım sunacak.

Kulaklıklara gelecek olursak birinci nesilde olduğu gibi basınca duyarlı düğmelere sahip olacak. Söylentilerden en önemlisi de Kalp Atış Hızı sensörü aracılığıyla vücut sıcaklığını izleyebilecek olması fakat gerçekten vücut sıcaklığı izleme özelliğinin mevcut olup olmayacağı belli değil.

airpods pro 2 ve iphone
AirPods Pro 2 Hakkında Detaylar Ortaya Çıktı! 6

Kutunun alt kısmında bağlantı noktasının sağında ve solunda İşitme Cihazı işlevi ve daha iyi bir Find My deneyimi için mikrofon ve hoparlörler delikleri mevcut. Böylelikle kulaklığı kaybettiğinizde Find My üzerinden ses çaldığınızda daha iyi bir deneyim elde edebileceksiniz.

Ses deneyimine gelecek olursak Otomotik EQ (Equalizer), Kafa Takibi için Uzamsal Ses Desteğine de sahip olacak. AirPods Pro 2 modelinin Eylül ayındaki Apple etkinliğinde tanıtılmasını bekliyoruz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler