Cuma, Nisan 19, 2024

Realme TechLife Watch R100 Resmi Olarak Tanıtılmıştır!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Shenzhen merkezli akıllı telefon üreticilerinden Realme, bugün TechLife akıllı saat ailesine Watch R100 isimli yeni bir model ekledi. Akıllı saatimiz 360×360 piksel çözünürlüğe sahip 1.32 inç boyutunda TFT LCD ekran ile birlikte gelirken sahip olduğu donanımları alüminyum alaşımdan yapılmış kasa içerisinde muhafaza ediyor.

Yedi güne kadar pil ömrü sunan akıllı saatimiz, adım sayma, tüm gün kalp atış hızı, kandaki oksijen miktarını ölçme, stres takibi yapma gibi bir akıllı saatten istediğimiz hemen hemen her özelliği sunuyor. Realme TechLife Watch R100 ayrıca uyku verilerinizi takip edebiliyor ve kişiselleştirilmiş egzersiz efektleri, toparlanma süresi ve size özel egzersiz verileri ile 100’den fazla spor modu için aktivite takibi sunuyor.

100’den fazla saat yüzü sunan akıllı saat aynı zaman akıllı telefonunuza gelen aramaları Bluetooth aracılığı ile saatinize yönlendirerek saat üzerinden konuşma yapmanız olanak sağlıyor. TechLife Watch R100 hem Android hem de iOS işletim sistemine sahip akıllı telefonlarda Realme Wear uygulaması ile kolaylıkla eşleşebiliyor.

TechLife Watch R100, Siyah ve Gri olmak üzere iki farklı renk seçeneğinde 44 Dolar fiyat etiketiyle Hindistan’da 28 Haziran itibariyle satışa başlıyor. Akıllı saatin ülkemize gelip gelmeyeceği henüz belli değil.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler