Cumartesi, Nisan 20, 2024

AirPods Pro 2 Sızdırıldı: Kutuda Hoparlör Var!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Cupertino merkezli teknoloji devi Apple, geçtiğimiz günlerde daha iyi pil ömrü, uzamsal ses ve MagSafe şarj desteği ile birlikte yeni nesil kablosuz kulaklık modeli AirPods 3‘ü resmi olarak duyurdu. Eğer yeni nesil bir Apple kulaklığa geçmek istiyorsanız acele etmenize gerek yok çünkü AirPods Pro 2 modeli geliyor!

İnternete düşen tasarım görsellerine baktığımız zaman orijinal AirPods Pro modelinden herhangi bir fark bulunmuyor, sadece kasanın alt tarafında hoparlör delikleri ve yan tarafta bir adet metal kısım görünüyor. Kasadaki hoparlörler cihazınızın kaybolması durumunda Find My uygulaması üzerinden cihazınızın yerinizi kolayca saptayabilmeniz için ses çıkartmanızı sağlayacak.

Ayrıca elde edindiğimiz diğer bilgilere göre yan tarafta metal kısım cihaza kayış takmanıza olanak tanıyacak, böylelikle kulaklığı boynunuzda kolayca taşıyabileceksiniz.

AirPods Pro 2 modelinin 2022 yılında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Böylelikle bu modelin tanıtılacağı lansmanda Apple’ın yeni ürün grubundan kayışları, yeni kulaklığı ve Macbook Air ile AirTag ailesinden de yeni modelleri bekliyoruz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler