Salı, Nisan 23, 2024

Redmi Watch 2 için Lansman Tarihi Belli Oldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz gün Redmi, Note 11 serisi akıllı telefonlarının 28 Ekim’de piyasaya sürüleceğini resmi olarak doğruladı. Şirketin resmi Weibo hesabı, geçen sene tanıtılan Redmi Watch’ın halefi olan ve yine 28 Ekim’de çıkacak olan Redmi Watch 2 için bir gönderi paylaştı ve lansman tarihi hakkında bilgi sahibi olduk, şirketin yeni nesil akıllı saati de Note 11 serisi ile birlikte 28 Ekim’de tanıtılıyor olacak.

redmi watch 2 poster
Redmi Watch 2 için Lansman Tarihi Belli Oldu! 5

Weibo üzerinde paylaşılan afişine baktığımız zaman, Redmi Watch 2’nin tamamı ne yazık ki görünmüyor, ancak ekranına ve kasanın sağ tarafına konumlandırılmış ve ortalanmış yan düğmeyi görebiliyoruz. Ekran hakkında konuşacak olursak hafif köşeli kare bir ekran görüyoruz. Umuyoruz ki geçen sene ki modele kıyasla daha büyük bir ekran bizleri karşılıyor olacka.

Şirketin resmi gönderisine ek olarak gazeteci Digital Chat Station, Redmi Watch 2 hakkında paylaştığı görseller ile akıllı saatin renk seçenekleri hakkında da lansman öncesinde bilgi sahibi olmuş olduk. Redmi Watch 2 üç farklı renk seçeneği ile geliyor olacak; Bej, Mavi ve klasik olarak siyah.

Redmi Watch 2 olası teknik özellikleri

Diğer sızıntılara gelecek olursak. Redmi Watch 2’nin ayrıca daha büyük bir ekran, cihaz üzerinde spor kayıtları ve sağlık takibinin yanı sıra su geçirmezlik özelliği sunduğu söyleniyor. Fiyatlandırma konusuna gelecek olursak giriş seviyesi segmentinde kalacağı belirtiliyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler