Cumartesi, Nisan 27, 2024

Beats Fit Pro, 1 Kasım’da Piyasaya Çıkacak!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Apple dün üçüncü nesil AirPods kablosuz kulaklıklarını tanıttı ve şimdi ortaya çıkan yeni bir rapor, Cupertino merkezli teknoloji devinin gelecek ay itibariyle 1 Kasım’da Beats Fit Pro kulaklık modelini piyasaya sürerek bu sene ki kablosuz kulaklık portföyünü genişleteceğini iddia ediyor.

9to5Mac tarafından elde edindiğimiz bilgilerde Beats Fit Pro modelinin geride bıraktığımız bir kaç ay önce piyasaya sürülen Beats Studio Buds’a benzediğini iddia ediliyor. Fit Pro modeli; Aktif Gürültü Engelleme (ANC) teknolojisine sahip ve olacak ve Apple Cihazları ile kolay eşleşme, Hey Siri desteği için şirketin H1 çipinden güç alacak.

apple beats fit pro
Beats Fit Pro, 1 Kasım'da Piyasaya Çıkacak! 5

9to5Mac ayrıca, Apple Beats Fit Pro’nun, mikrofonları kullanırken harici gürültüyü azaltmak için birinci sınıf Bluetooth ve yerleşik bir ivmeölçer ile geleceğini iddia ediyor. Kaynaktan edindiğimiz bilgiler Beats Fit Pro’nun pil boyutu hakkında hiçbir şey söylemese de, kablosuz kulaklığın ANC veya Şeffaflık Modu açıkken altı saat ve/veya Adaptive EQ ile birlikte yedi saat kullanım ömrü sunacağını iddia ediyor. Beats Fit Pro, şarj kutusuyla birlikte 27-30 saate kadar pil ömrü sağlayacağı belirtiliyor ve bu çok iyi bir rakam.

Apple Beats Fit Pro; Siyah, Gri, Mor ve Beyaz olmak üzere dört farklı renk seçeneklerinde 1 Kasım itibariyle satışa sunulacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler