Cuma, Nisan 26, 2024

OnePlus Watch Harry Potter Edition Resmi Olarak Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz günlerde internete sızan Hong Kong merkezli teknoloji devi OnePlus’ın Harry Potter lisanslı akıllı saatinden sizlere bahsetmiştik. Bugün ise şirket resmi olarak OnePlus Watch Harry Potter Edition modelini tanıttı. Tesadüf şu ki orijinal Harry Potter filminin vizyona girişinin yirminci yıldönümüne yalnızca üç ay kala tanıtıldı. Hogwarts temalı görünümler ile gelen akıllı saat Hindistan’da bugün tanıtıldı ve 16.999 Hindistan Rupisi fiyat etiketiyle (225 Dolar) satışa çıktı.

20 Ekim tarihinde ön siparişe açılacak olan Harry Potter Edition OnePlus Watch, ana model OnePlus Watch’tan herhangi bir teknik özellik farkına sahip olmayacak. Aralarındaki tek fark kadran modları, kayış tipleri ve özelleştirilmiş kutu.

image 3
OnePlus Watch Harry Potter Edition Resmi Olarak Tanıtıldı! 3

OnePlus Watch Harry Potter Edition, tamamen yuvarlak dairesel 1,39 inç boyutunda AMOLED ekran ile birlikte geliyor, tescilli işletim sistemi ve iki haftalık pil ömrü ile orijinal OnePlus Watch ile tamamen aynı teknik özelliklere sahip. Paslanmaz çelik kasa bakır renkli bir kaplamaya sahipken, vegan deriden yapılmış kayış ile birlikte geliyor ve kabartmalı bir Hogwarts armasını barındırıyor.

oneplus watch harry potter edition kutu
OnePlus Watch Harry Potter Edition Resmi Olarak Tanıtıldı! 4

Ayrıca, Gryffindor, Hufflepuff, Slytherin ve Ravenclaw gibi dört Hogwarts evinin tümü için özel saat yüzlerine sahip birkaç ince yazılım detaylarının yanı sıra, kullanıcı arayüzü boyunca Harry Potter temalı simgeler ve animasyonlar da saat ile birlikte geliyor. Ambalaj da sihirbaz temasına uyacak şekilde dizayn edildi.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler