Cuma, Nisan 19, 2024

Ajan 47 Geri Döndü! Hitman 2, Kasımda Satışa Sunuluyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dünyanın en tehlikeli suikastçisi Ajan 47 geri döndü! Geçtiğimiz günlerde Warner Bros bir hata sonucu Hitman 2 ile ilgili paylaşımlarda bulunmuştu. Daha sonra sessiz kalan şirket bugün itibari ile sessizliğini bozdu ve yeni oyunun tüm detaylarını paylaştı. İşte yeni Hitman 2 ile ilgili tüm detaylar.

Aksiyon ve macera oyunları biz oyuncular için her daim oyun tercihinde ilk seçenek olarak ön plandadır. Hele ki oyunun bizi içine çeken benzersiz bir senaryosu varsa. Daha önce bizlere yaşattığı 6 oyunluk ajanlık deneyimi ile gönüllerimize taht kuran Hitman, bu yıl sonunda Hitman 2 adıyla yeni bir maceraya bizleri sürükleyecek.

hitman2

Yeni Hitman 2 hakkında verilen bilgilere göre oyun, hayatta kalmak için yeni, üst düzey detaylı ve kum fırtınaları ile dolu canlı mekanları içerisinde barındırıyor. Açık dünya ile daha içli dışlı olacağımızı belirten yapımcı şirket, ilk oyunda olduğu gibi Hitman 2 içinde de oyunculara benzersiz suikast planları yapma özgürlüğü sunacak. Oyuncular oyun içerisindeki araçları, silahları, kılık kıyafetleri ve çeşitli gizli teknikleri kullanarak kendi suikast tasarımı ile özgün bir oyun deneyimi yaşayacak.

hitman2 2

Hitman 2, senaryo itibari ile zorlu “Shadow Client”i avlamak ve düşmanları herkes için açığa çıkarmak için göreve dönecek. Ancak bu dönüş ile birlikte geçmişi hakkında çok gizli gerçeklere ulaşacak olan Ajan 47 için hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Üstelik senaryo, karanlık ve tehlikeli yağmur ormanlarına ek olarak Miami ve hareketli uluslararası mekanların karışımı küresel bir macera içerecek.

 

Öte yandan yeni Hitman, seriye bağımsız bir deneyim kazandıran özelliği Sniper Assassin modu ile de oynamanın yeni yollarını sunacak. Sniper Assassin modu, Standart, Gold ya da Collectors sürümlerinden birini önceden sipariş eden oyuncular için ek bir bonus olacak. Aynı zamanda oyunun Gold ve Collectors sürümlerinden birini önceden sipariş edecek olan oyuncular, oyunun yayınlanma tarihinden 4 gün önce oynamaya başlayabilecekler.

Hitman 2, 4K Ultra HD ve HDR10 desteği ile birlikte 13 Kasım 2018‘de XBOX One, PC, Playstation 4 için piyasaya sunulacak. Peki siz yeni oyun hakkında neler düşünüyorsunuz?

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler