Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Alan Wake 2 İçin Çıkış Tarihi Seslendirme Sanatçısından Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ünlü oyun geliştirici şirketi olan Remedy’nin yaptığı Alan Wake serisinin ikinci oyunundaki bir aktör çıkacağı tarih ile ilgili bir söz söyledi.

Remedy’nin geliştirdiği oyunlardan olan Alan Wake serisinin ikinci oyununu 2021 yılında yapılan Game Awards’da Remedy duyurmuştu. Remedy, o zamandan beri de oyun hakkında tek bir şey bile göstermemişti.

alan wake 2

Oyun hakkında tek bildiğimiz şeyler oyunun korku, hayatta kalma türünden bir oyun olacağı ve ilk oyunda olan karakterimizin hikayesinin devamı olacağı. Oyun hakkında bu kadar az şey biliyoruz ve Remedy, oyun için daha fazla şey göstereceğini söylemedi.

alan wake 3

Buna rağmen önümüzdeki Summer Game Fest’te Remedy’nin, Xbox sunumda oyun hakkında daha detaylı bilgiler göstereceğini hatta oyunun çıkış tarihini bile açıklayabileceğini düşünmekteyiz.

Alan Wake 2 Ne Zaman Geliyor ?

Oyunda yer alan aktörlerden biri olan Matthew Porretta, katıldığı bir programda sorulara cevap verirken oyun hakkında ağzından bir şey kaçırdı. Ünlü aktör oyun hakkında: “Üzerinde çalışıyoruz Ekim ayında çıkması gerekiyor hatta geçen hafta bu yüzden Finlandiya’daydım şirket orada” dedi.

alan wake 4

Bu sözlerden anlayabileceğimiz kadarıyla oyun için planlanan çıkış tarihi Ekim. Aktörün söylediklerine göre oyunun planlanan çıkış tarihine yetişmemesi olası bundan dolayı oyun daha geç çıkacak gibi gözüküyor.

Çağrı Yavan
Çağrı Yavan
Merhaba, ben Çağrı Yavan. Teknoloji ve oyun dünyasına meraklı bir yazarım. PC Hocası'nda, oyunlar ve teknoloji ile ilgili haberleri takip ediyor, okuyuculara bu alandaki yenilikleri aktarmak için çalışıyorum. Oyunları ve teknolojiyi sevmek, takip etmek ve paylaşmak benim için bir tutku.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler