Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Zelda: Tears Of The Kingdom Satışları

Paylaş

silkroad gaminggentr

Nintendo’nun en büyük oyun serilerinden biri olan The Legend Of Zelda serisinin çıkan son oyunu geçtiğimiz haftalarda gelmişti. The Legend Of Zelda: Tears Of Kingdom serinin şu an için çıkmış son oyunu olarak duruyor. Oyun 12 Mayıs’ta çıkış yaptı.

Oyuncular, oyunu çok beğendi hatta öyle ki oyun için bazı oyuncular gelmiş geçmiş en iyi oyun yorumunda bulundular. Hatta öyle ki oyun Metacritic platformunda 96 puan aldı. Bu puan da oyunu şimdiden Metacritic listesindeki puanı en yüksek oyunlar listesine yerleştiriyor.

zelda 4

Nintendo’nun oyun tarafında başarısı çok iyi olsa da konsol satışları günden güne düşüyor. Nintendo Switch modelleri için olan satışları her yıl daha da düşerek ilerliyor. Bu durum biraz konsolun eskimesine biraz da eskimeden dolayı her oyunu stabil çalıştıramamasında yatıyor. Nintendo’nun rakibi olan Playstation ve Xbox yeni konsollarını çıkarmışken Nintendo’nun hamle yapmaması garip gözüküyor.

zelda 2

Tüm bu kötü gidişata rağmen Nintendo yeni bir konsol çıkarmak istemiyor. Nintendo için işler bu tarafta kötü olsa da oyun satışları hala iyi gidiyor.

The Legend Of Zelda Tears Of The Kingdom Ne Kadar Sattı ?

zelda 3

12 Mayısta çıkan oyun Nintendo’nun açıkladığına göre üç günde 10 Milyon kopya sattı. Serinin önceki oyunu olan Zelda: Breath Of The Wild 5 yılda 30 Milyon satmıştı.

Çağrı Yavan
Çağrı Yavan
Merhaba, ben Çağrı Yavan. Teknoloji ve oyun dünyasına meraklı bir yazarım. PC Hocası'nda, oyunlar ve teknoloji ile ilgili haberleri takip ediyor, okuyuculara bu alandaki yenilikleri aktarmak için çalışıyorum. Oyunları ve teknolojiyi sevmek, takip etmek ve paylaşmak benim için bir tutku.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler