Çarşamba, Ekim 23, 2024

Summer Game Fest’te Duyurulacak Oyunlar İçin Büyük Söylenti

Büyük firmaların, oyunlarını göstermek için geldiği en büyük sunumlardan biri de şüphesiz Summer Game Fest. Geçtiğimiz günlerde de Summer Game Fest’e hangi firmaların katılacağı hakkında bir haber yazmıştık.

summer game fest 2 1 - PC Hocası

Şimdiyse Summer Game Fest hakkında ortada büyük bir söylenti var. Bu söylenti ise hangi oyunların Summer Game Fest’te gösterileceği hakkında bir söylenti. Gelin söylentinin detaylarına birlikte bakalım.

Hangi Oyunlar Summer Game Fest’te Duyurulabilir ?

Söylentiye göre, büyük firmalar Summer Game Fest’te genellikle Remake oyunlar için duyuru yapacak. Remake oyunların popülerliği bu denli artmışken ve Remake oyun yapmak sıfırdan oyun yapmaya nazaran daha kolay olduğundan bu normal gibi gözüküyor. Şimdi söylentilerde ki oyunlara geçelim.

Konami

Söylentiye göre Konami’nin bu Summer Game Fest’te duyuracağı oyunlar arasında Metal Gear Solid 3 için bir Remake duyurusu var. Bu oyunun Metal Gear Solid oyunun giriş oyunu değil de serinin üçüncü oyunun olmasının sebebi ise seri tarafında ki oyuncular tarafından en bilinen oyun olmasından kaynaklanıyor olabilir.

summer game fest 3 - PC Hocası

Konami’nin duyuracağının söylentisi dolaşan bir diğer oyun ise Castlevenia bu oyunun da Remake olma ihtimali var.

BENZER:  Epic Games Hacklendi! Hangi Veriler Sızdı?

summer game fest 4 - PC Hocası

Gelelim bir diğer oyuna bu oyunu Konami duyurdu ama pek fazla detay vermedi. Bu oyun Silent Hill 2, oyunun Remake haberi duyurulduğundan beri oyunla alakalı bir şey gösterilmedi. Oyunun, Steam sayfası ve sistem gereksinimlerinin bile açıklanmasına rağmen halen oyun hakkında fazla bir şey bilmiyoruz. Söylentilere göre, bu sessizlik çok sürmeyecek ve sunumda oyun hakkında daha fazla bilgi alacağız.

Call Of Duty: Modern Warfare 3

Activision’un ünlü serisi olan Call Of Duty, 2019 yılında bir Reboot ile karşımıza çıkmıştı. Geçtiğimiz aylarda ise bu Reboot’un devam oyunu olan Call Of Duty:Modern Warfare 2 çıkmıştı. Şimdiyse söylentiye göre yeni Call Of Duty:Modern Warfare oyunu geliyor.

summer game fest 5 - PC Hocası

Detaylarına baktığımızda ise oyun 2023’de her Call Of Duty oyunun olduğu gibi sonbaharda çıkacak. Oyun, bu Reboot edilen serinin devamı ve sonu olacak. Oyunun yapımcılığında ise Activison komutası altında olan Sledgehammer Games yer alacak.

İşte edindiğimiz söylentilere göre Summer Game Fest’te gösterilme ihtimali yüksek oyunlar bu şekilde.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler