Çarşamba, Nisan 24, 2024

Aliens: Fireteam Duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bir sonraki Alien video oyunu kooperatif olacak. Bugün, geliştirici Cold Iron Studios, orijinal Alien filmlerinden yıl sonra geçen,

Xenomorphs saldırısından kurtulmayı amaçlayan çok oyunculu üçüncü şahıs nişancı Aliens: Fireteam‘i ortaya çıkardı.

ambush3 min 1280x720 1

Bu yaz PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series S/X’de piyasaya sürülmesi planlanıyor. Cold Iron, eski Cryptic Studios geliştiricileri Matt Highison ve Craig Zinkievich tarafından 2015 yılında kurulan 40 kişilik bir stüdyodur.

Cryptic’te Highison ve Zinkievich, Star Trek Online ve Dungeons & Dragons Neverwinter dahil olmak üzere MMORPG’lerde çalıştılar ve Cold Iron’da Alien evreninde gizemli bir oyun inşa ediyorlar. Cold Iron, 2018’den itibaren dört kez alınıp satıldı. Bugün bağımsız ve Fireteam‘i kendi kendine yayınlamak için 20th Century Studios ile çalışıyor.

Fireteam, tamamen çevrim içi olmasına rağmen bir MMO değildir. Yükseltilebilir yetenek ağaçları ve değiştirilebilir silahlar ile karakter sınıfları şeklinde RPG unsurlarına sahiptir.

Özellikle, Fireteam aynı zamanda bir korku oyunu değil. Alien evreninde geçiyor, bu yüzden elbette korkunç Xenomorph’larla ve steril bilim kurgu ortamlarıyla dolu, ancak her şeyden önce, sürünen gerilimden çok aksiyon ve taktiklerle ilgilenen takım tabanlı bir nişancı oyunu.

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler