Perşembe, Mart 28, 2024

Altered Carbon Çekimleri İptal Edildi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Variety beyciğime göre Netflix, iki sezon yayınlandıktan sonra Altered Carbon‘un çekimlerini iptal ederek diziyi iki sezonda bırakmaya karar verdi. Görünene göre dünyanın en büyük yayın şirketi başka bir yapım için bütçe ayırmaya çalışıyor.

Son teslim tarihine göre iptal kararı, Nisan ayında geri alınmıştı ve şirketin olağan maliyet/fayda nedenleri ile geri alınmıştı. Bir başka deyiş ile Altered Carbon dizisinin kaderi mevcut Coronavirüs pandemesi ile ilgili değil.

The Society ve I Am Not Okay With This gibi diğer en son yayımlanan Netflix orijinallerinde olan iptaller gibi her ikisi de “koşullar nedeni” ile ikinci sezon planlarını iptal etmek zorunda kalmıştı. O zamanlar ise şirketin bu iki yapım hakkındaki açıklaması “Coronavirüs” salgını idi.

Her şey iki sene önce başladı

Altered Carbon’ın iptal kararını alması çok da şaşırtıcı değil. Şov, 2018’de Netflix için bir seçim dizisi olarak giriş yaptı: çok yüksek bütçeli popüler bir roman dizisine dayanan cesur, yetişkinlere yönelik bir bilim kurgu dizisi, büyük aksiyon sekansları ve insan olmanın ne anlama geldiğiyle ilgili daha büyük felsefi konuları işliyordu.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler