Cuma, Mart 29, 2024

The Batman Filminden İlk Fragman Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Robert Pattinson’ın yaklaşan Batman filmi The Batman, en çok beklenen DC filmlerinden biridir. Bugün, yönetmen Matt Reeves, Pattinson’ın Kara Şövalye hakkındaki ilk fragmanı yayınlandı.

Filmin prodüksiyonu salgın nedeniyle kapatıldı, ancak pelerinli savaşçının hayranlarının ne beklemesi gerektiğine oldukça iyi bir bakış sağladı, fragman.

the batman teaser 1200

Gotham Şehri’nde her zaman olduğu gibi, suç her geçen gün artıyor ve bazı alçak güçler Batman’a ulaşmaya çalışıyor. Hikaye, Bruce Wayne’in Batman olarak kariyerinin yaklaşık iki yılında, hala maskeli bir kanunsuzluğun olduğu bir dönemde geçiyor.

Fragman ayrıca Jeffrey Wright’dan James Gordon ve Zoe Kravitz’in Catwoman’ı da içeren birkaç önemli karakteri tanıtıyor. Andy Serkis’in Alfred’i de duyulabilir. Reeves, bu karakterlerin birçoğunun hala kendi içlerine geldiğini vurguladı.

Çıkış tarihi hakkında

Filmin başlangıçta 21 Haziran 2021’de gösterime girmesi gerekiyordu, ancak prodüksiyonu ve diğer filmin bu yıl piyasaya sürülmesini etkileyen salgın nedeniyle Batman 1 Ekim 2021’e ertelendi.

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler