Cuma, Nisan 26, 2024

Matrix 4’ü Bekleyenler Buraya: Vizyon Tarihi ile İlgili Açıklama

Paylaş

silkroad gaminggentr

Matrix 4 üzerinde çalışmalarına devam eden ünlü oyuncu Keanu Reeves, Bill & Ted 3: Face the Music ile ilgili bir röportajı sırasında Matrix 4 filmi hakkında konuştu ve koronavirüs salgınının Matrix 4’ün yapım ritmine engel olmadığını dile getirdi. Aynı şekilde sözlerine devam eden Reeves, Matrix 4’ün vizyon tarihinin koronavirüs nedeni ile değişmeyeceğini de söyledi.

Ülkemizde dahil olmak üzere tüm dünyayı himayesi altına alan ve bir çok sektörü derinden sarsan koronavirüs (COVID-19) pandemisi en çok sinema sektörünü vurdu. Mevcut olan yapımların çekimleri askıya alındı, sinemalar kapandı derken yeni bir şey izlemek güç oldu.

maxrix kursun sahnesi
Matrix 4'ü Bekleyenler Buraya: Vizyon Tarihi ile İlgili Açıklama 2

Koronavirüs salgını nedeni ile bir çok yapımın çekimi durduruldu ve ileri bir tarihe ertelendi, bir çok tamamlanmış film vizyon tarihini erteledi. Bu ertelemelerin içerisinde Matrix 4 filmi de yer alıyordu.

Geride bıraktığımız bir kaç gün önce, tam 30 yıllık bir aradan sonra yeniden seyirciler ile buluşacak olan Bill & Ted film serisinin devam filmi olan Bill & Ted 3: Face the Music için demeç veren Keanu Reeves, herkezin çok fazla merak ettiği Matrix 4 filmi hakkında şu sözleri dile getirdi:

The show must go on” (Şov devam etmeli) “Bilirsiniz, bazı etkili ve dikkatle hazırlanmış protokoller var. Film yapım ritmimiz etkilenmedi ya da kesintiye uğramadı. Herkesin bu projeyi sevdiğini düşünüyorum.” 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler