Cuma, Nisan 26, 2024

Amazfit Bip 3 ve Bip 3 Pro Resmi Olarak Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli şirketlerden Zepp Health’in sahibi olduğu Amazfit’in yeni modellerinden Amazfit Bip 3 yaklaşık iki hafta önce Brezilya’da resmi olarak tanıtılmıştı fakat şimdi hem Amazfit Bip 3 hem de Amazfit Bip 3 Pro resmi olarak küresel pazarlarda satışa sunuluyor.

Amazfit Bip 3 ile Amazfit Bip 3 Pro arasındaki tek fark, Pro modelinin yalnızca GPS modülüne sahip olması. Onun dışındaki tüm teknik özellikler Bip 3 modeli ile birebir aynı.

Akıllı saatler 240×280 piksel çözünürlük sunan 1.69 inç boyutunda TFT dokunmatik ekran ile birlikte geliyorlar. BioTracker 2 PPG biyometrik sensörleri sayesinde kalp atış hızı, kandaki oksijen miktarını, stres seviyesi gibi önemli özellikleri sunuyorlar. 60’tan fazla spor modu ile Aktivite Takibi özelliği de mevcut.

280 mAh kapasiteye sahip batarya ile gelen akıllı saatler yüzde 100 şarj doluluk oranı ile 14 güne kadar tipik kullanım süresi sunuyorlar. Pro modelinin sahip olduğu GPS modülü sebebiyle kullanım süresi tarafında daha az bir süre sunması muhtemel bir gerçek.

Hem Amazfit Bip 3 hem de Bip 3 Pro modelleri 5ATM’ye (50 metre) kadar su geçirmiyor. Akıllı saat hem iOS hem de Android cihazlara Zepp uygulaması aracılığı ile kolayca bağlanabiliyor fakat sahip olduğu cihazların Android 7.0 üzeri ve iOS 12.0 ve üzeri işletim sistemine sahip olması gerekiyor.

Amazfit Bip 3 ve Amazfit Bip 3 Pro fiyatları ne kadar?

Amazfit Bip 3 modeli Siyah, Mavi ve Pembe renk seçeneklerinde 59,99 Amerika Birleşik Devletleri Doları fiyat etiketiyle satışa sunulacak iken; Pro modeli Siyah, Pembe ve Krem renk seçeneklerinde 69,99 Amerika Birleşik Devletleri Doları fiyat etiketiyle satışa sunulacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler