Cuma, Mart 29, 2024

Amazfit PowerBuds Pro Sızdırıldı: Sağlık Ölçümü Yapabilen Kulaklık!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Akıllı bileklikleri, akıllı saatleri ve diğer teknolojileri ile tanınan Amazfit’in yeni nesil kablosuz kulaklığı Amazfit PowerBuds Pro, bir kablosuz kulaklıkta görmediğimiz sağlık izleme teknolojileri ile birlikte geliyor. Bu kablosuz kulaklık diğer kablosuz kulaklardan farklı çünkü, bir ivmeölçerleri var, bu yüzden duruşunuzu tahmin edebiliyor ve size dik durmanızı sık sık hatırlatıyor. Ayrıca herhangi bir akıllı bileklik ya da saatiniz yoksa kalp atış hızınızı da ölçebiliyor, işitme kaybını önlemek için sesi kontrol ediyor.

6 adet mikrofon!

Kulaklıklar, gürültü azaltma teknolojisi için kullanılan toplam altı mikrofona sahip olacak. Resmi rakamlara göre etkileyici bir 40 dB gürültü azaltma vaat ediliyor ve bu gürültü azaltma teknolojisine “akıllı” olarak hitap ediliyor ki yapay zekadan yardım alınacak gibi görünüyor. Kulaklıklar iç mekan, seyahat ve sporla ilgili sesleri azaltmak için ayarlanmış farklı modlara da sahip. Tabii bir de şeffaf moda sahip olacak.

Tomurcuklar, birinci sınıf kulaklıklarda da kullanılan Sıvı Kristal Polimer diyaframları kullanacak. Kubbe tasarımı ve özel akustik çip, üst düzey ses kalitesi de vaat ediyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler