Perşembe, Nisan 25, 2024

OnePlus Buds Z2 Görselleri Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Hong Kong merkezli teknoloji üreticilerinden OnePlus’ın bir sonraki bütçe dostu TWS kulaklıkları, Buds Z2 hakkında birkaç sızıntı internete düşmeye yavaş yavaş düşmeye başladı ve bugün kablosuz kulaklık hakkında aldığımız üçüncü sızıntıyla karşınızdayız. Hali hazırda bilmediğimiz çok fazla bilgiyi ortaya çıkarmıyor, aksine önceki sızıntıları doğruluyor.

OnePlus Buds Z2‘nin en dikkat çekici özellikleri ise, aktif gürültü azaltma için kullanılan üç mikrofona ve rüzgarı daha iyi idare eden geliştirilmiş bir tasarıma sahip olacak olması. Kulaklıklar IP55 sertifikasına sahip olacak ve bu da kulaklıkların her birinin suya ve tere karşı korunaklı olmasını sağlıyor, şarj kutusu ise IPX4 sertifikası ile birlikte gelecek.

Kulaklık Bluetooth 5.2 teknolojisini destekleyecek, ancak gelişmiş ses akışı kodeklerine sahip olmayacak, bu nedenle temel AAC ve SBC’ye sahip olacaklar. Ses ise 11 mm sürücüler tarafından gönderilecek.

oneplus buds z2
OnePlus Buds Z2 Görselleri Sızdırıldı! 2

Kulaklıkların her biri 40mAh bataryaya sahip olacakken, şarj ve taşıma kutusu 520 mAh’lik bataryaya sahip olacak. Kutunun yüzde 0’dan yüzde 100’e şarj olma süresi ise 90 dakika olacak ve toplam çalma süresi, gürültü engelleme açıkken 27 saate gürültü engelleme kapalıyken ise 38 saate kadar çıkacak. Kutu olmadan, kulaklıkların her biri ANC açıkken 5 saat ve ANC kapalıyken 7 saatlik kullanım süresi sunacak. Bu, geçen sene tanıtılan OnePlus Buds Z’de sunulan 5 saat için harika bir yükseltme

Kasanın kendisi elbette USB-C üzerinden şarj olacak, ancak kablosuz şarjı desteklemeyecek. Her bir kulaklık sadece 4,6g ağırlığındayken kutu, Gece Siyahı veya Gündüz Beyazı olan renge bağlı olarak 42g’a kadar çıkacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler