Perşembe, Nisan 25, 2024

Amazfit T-Rex 2 Satışa Sunuldu: Özellikleri Neler?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli giyilebilir cihazlar üreten Amazfit, tanıtılmasından yalnızca bir ay sonra Amazfit T-Rex 2 modelini Hindistan’da satışa sundu. Tüketicilere dayanıklılık vaat eden T-Rex 2, daha büyük bir ekran ve daha büyük bir bataryanın yanı sıra geliştirilmiş GPS dahil olmak üzere T-Rex Pro modeline kıyasla birkaç önemli iyileştirmeler sunuyor.

amazfit t rex 2
Amazfit T-Rex 2 Satışa Sunuldu: Özellikleri Neler? 3

Amazfit T-Rex 2, 15 MIL-STD-810G dayanıklılık sertifikasının yanı sıra 10ATM su geçirmezlik onayına sahip. Akıllı saat ayrıca -30 dereceye kadar soğuklarda ve 70 derece ile 70 dereceden yüksek aşırı sıcaklıklara karşı dayanıklılık sunuyor. 454×454 piksel çözünürlüğe ve 1000 nit tepe parlaklığa sahip dairesel 1,39 inçlik AMOLED dokunmatik ekran ile geliyor.

Her Zaman Açık (AoD) özelliğine ve dört adet fiziksel düğmeye sahip akıllı saat; SpO2 kandaki oksijen miktarını ölçme, kalp atışı hızı izleme, stres ve uyku takibi sağlayan altı fotodiyotlu BioTracker 3.0 PPG sensörüne sahip. T-Rex 2 ayrıca ayrıntılı antrenman ve toparlanma verileri ile 150’den fazla spor modu sunuyor.

amazfit t rex 2 pch
Amazfit T-Rex 2 Satışa Sunuldu: Özellikleri Neler? 4

Beş ana uydu konumlandırma sisteminin tümü için destek sunan Amazfit T-Rex 2, çift bantlı GPS’e sahip. Batarya tarafında gelecek olursak tipik kullanımda 24 güne kadar kullanım, daha ağır kullanımlarda 10 güne kadar kullanım iddia ediyor. Yazılım tarafında GoPro kameralarınızı bağlamak gibi üçüncü taraf uygulamaları destekleyen ZeppOS çalıştırıyor.

Akıllı saatin ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağını henüz bilmiyoruz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler