Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Amazon Prime Video’da Reklam Gösterimi Başlıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amazon, Prime Video tarafı için geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapmış ve artık bu hizmeti için reklam uygulamasına başlayacağını söylemişti. İçeriklerde reklam gösterimini kaldırmak isteyen kullanıcıların ise ek bir ödeme yapması gerekecekti. Yeni bilgilere göre Amazon aldığı kararı uygulamaya koydu.

Amazon Prime Video Reklamları Nasıl Kaldırılacak?

Amazon’un yeni reklam politikası, dün itibariyle geçerli olmaya başladı ve belirlenen kullanıcılar için reklam gösterimleri sunulmaya başlandı. Reklamların kademeli olarak yayılacağı ve ilk olarak ABD, Kanada, İngiltere ile Almanya’da yer alan kullanıcılar için gösterileceği açıklanmıştı. Söylendiği gibi de oldu ve ilk reklamlar bu ülkeler için yayına alınmaya başladı. Henüz Türkiye’de Prime Video kullanıcılarını ilgilendiren bir durum yok.

Reklamların yoğunluğunun ne olacağı konusunda ise hala net bilgiler yok. Daha önce gelen iddialarda 1 saatlik izlemede 4 dakikalık reklam yoğunluğuna yer verileceği konusunda bilgiler paylaşılmıştı. Ama dediğimiz gibi bu konuda kesin bir açıklama yapılmadı.

Amazon Prime Video

Gelelim reklamların nasıl kaldırılacağı konusuna. Amazon Prime Video reklamlarından kurtulmak isteyen kullanıcıların abonelik paralarına ek olarak 2,99 dolar gibi bir ödeme yapmaları gerekecek.

Tabii ki bu ABD için geçerli olacak olan fiyat olacak. Ülkemizde reklam uygulaması başladığı zaman detayları ve reklam kaldırma ücretlerini öğrenmiş olacağız. Sistemin yıl içerisinde ülkemiz için de geçerli olmasını bekliyoruz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler