Cumartesi, Nisan 20, 2024

AMC Theatres, Kendi Video Satış Platformunu Açıyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

The New York Times haberine göre, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki en büyük sinema zinciri olan AMC Theatres, yoğun talep üzerine video hizmeti sunuyor. Hizmet müşterilerin iTunes Store ve Amazon Prime Video’larının kullandığı gibi film kiralanmasına veya satın alınmasına izin verecek.

AMC Theaters on Demand, olarak adlandırılacak, standart bir tiyatro çalışmasından sonra eklenecek yeni sürümler ile, yaklaşık 2.000 film mevcut bir online mağaza olarak yarın başlatacak. Disney, Apple, Comcast (NBCUniversal) ve AT&T (WarnerMedia) gibi şirketlerin başlatmaya hazırlandığı doğrudan tüketiciye abonelik akış hizmetlerinin aksine, AMC’s özellikle isteğe bağlı video (VOD) satış hizmeti verecek.

dp 1004 amclp theatreupgrade promo

Netflix, Apple tv+ gibi platformlardan farkı ne?

AMC Theaters on Demand isimli bu platform, Apple’ın yıllarca iTunes Store adı altında kullanıcı isteğine göre kendi bünyesinde telif haklarına sahip olduğu filmleri uygun fiyatlarda kiralayıp, sattığı bir ortam gibi işleyecek. Yani aylık abonelik vermek yerine ya bir eseri kiralayacak ve izledikten sonra erişiminizi keseceksiniz ya da satın alıp tamamen kendi eliniz altında bulunduracaksınız.

studio logos slice

Fiyatlandırmalar nasıl olacak?

Disney, Warner Bros., Universal Pictures, Sony Pictures ve Paramount gibi stüdyolar, tiyatro çalışmaları bittikten sonra, hem yeni yapımlar hem de daha eski yapımlar gibi filmler satmak ve kiralamak için tiyatro zinciri ile ilgilendiler. Her film kiralamak için 3 ile 5,99 dolar arasında, satın almak için 9,99 ile 19,99 $ fiyat etiketi arasında olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler