Cumartesi, Nisan 27, 2024

AMD Radeon RX 6700 XT için İlk Özellikler Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sadece 1 ay kadar sonra Mart ayında çıkacağını düşündüğümüz AMD Radeon RX 6700 XT modeli için kulisler kaynamaya başladı.

Yine RDNA2 mimarisinin kullanılacağı söylenen kartın teknik özelliklerine ilişkin ilk sızıntı da gerçekleşmiş durumda. Uygun fiyatlı ama güçlü bir kart bekliyor ama ya sızan özellikler gerçekten böyle bir kartın geleceğini doğruluyor mu? Gelin ona bakalım.

AMD Radeon RX 6700 XT özellikleri dengeleri değiştirebilir

RX 6800 modelinin hemen altında pazara giriş yapacağını düşündüğümüz yeni ekran kartı, 12 GB GDDR6 belleğe sahip olacak.

Full HD değil de 1440p oyun deneyimini getireceği söylenen yeni ekran kartının, zaten RDNA2 mimarisinin ürünü olacağını biliyoruz.

AMD Radeon RX 6700 XT

Fiyat kısmında RX 6800 serisinin bir tık kadar altında olacağı düşünülen ekran kartının diğer özelliklerini öğrenmek adına ise tanıtımı bekleyeceğiz.

Fiyat performans serisi oyuncu bilgisayarların vazgeçilmezlerinden olacağını düşündüğüm RX 6700 XT için tanıtım tarihinin Mart ayı olarak düşünüldüğünü de tekrar hatırlatmak isterim. Bakalım tanıtım da yakın. Daha fazla bilgi sızabilir ya da fiyatlar konusunda daha fazla tahmin gelebilir.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler