Perşembe, Mart 28, 2024

ASUS GeForce RTX 3060 Ti Megalodon Serisi Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Özelleştirilmiş ekran kartlarının ünlü isimlerinden biri olan ASUS, yeni bir seri için daha görüntüleri paylaştı. ASUS GeForce RTX 3060 Ti Megalodon olarak isimlendirilen model için hem birkaç bilgi geldi hem de tasarım gözükmüş oldu.

Tasarım açısından nasıl bir ekran kartı göreceğimizi de anlamış olduk. RTX 3070 modeli için de aynı serinin geleceğini söyleyen markanın paylaştığı detaylara bakalım.

ASUS GeForce RTX 3060 Ti Megalodon nasıl bir yapıda olacak?

Yeni ekran kartı 3 fan kullanacak. Tabii ki ısı dağıtımı için özel tasarlanmış olan fanlar, kartın biraz daha büyük gözükmesini sağlayacak. Belki de Megalodon ismi buradan geliyordur bilemiyorum.

GA104 temelli olan ekran kartlarında teknik açıdan herhangi bir hız aşırtma kullanılıp kullanılmayacağı da net değil. Beklenti hız aşırtmanın fabrika değerlerinde olacağı yönünde ama dediğimiz gibi kesin bir bilgi yok.

ASUS GeForce RTX 3060 Ti Megalodon

Tek bir 8 pinli güç konnektörü olacak kartta, diğer teknik veriler ve fiyat bilgileri paylaşılmış değil. Fiyatlar ve hız aşırtma durumu konusunda bilgiler Şubat ayında paylaşılacak deniyor.

ASUS GeForce RTX 3060 Ti Megalodon

RTX 3060 Ti Megalodon modeli için son vereceğimiz bilgi ise şu olacak ki bu kartı almak isterseniz de alamayacaksınız. Çünkü model sadece Çin’e özel olarak satışa çıkacak.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler