Cuma, Nisan 26, 2024

AMD Radeon Software Adrenalin 22.5.1 Sürücüsü Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

AMD’nin yeni ekran kartları tanıtıldı. Yeni ekran kartları tanıtıldığı gibi yeni AMD sürücüsü de yayınlandı. AMD Radeon Software Adrenalin 22.5.1 sürücüsünün paylaşıldığını gördük.

Önemli yenilikler var demek isterdim ama mevcut AMD kullanıcılarını ilgilendiren çok önemli değişiklikler yok. 🙂 Daha çok yeni ekran kartlarını ilgilendiren bir sürücü diyebiliriz.

AMD Radeon Software Adrenalin 22.5.1 Sürücüsü ile Ne Değişti?

Yeni güncelleme ile beraber;

Artık sürücümüz bu yeni modelleri de destekliyor. Yeni güncellemenin bunun dışında getirdiği ek bir düzenleme de var. Daha doğrusu bir sorunu düzeltmiş diyebiliriz.

AMD Radeon Software Adrenalin 22.5.1

Düzenlenen Sorun

Windows 10 işletim sistemini kullananların, Windows şeffaflık Aero etkisini görmesini engelleyen sorun giderildi.

Evet bu değişikliğin dışında ek bir düzenleme, yeni gelen bir özellik veya ek bir oyun desteği gibi bir durum söz konusu değil.

Artık daha fazla yenilik için bir sonraki güncellemeyi bekleyeceğiz. Bu arada unutmadan yeni sürücünün sürüm notları sayfasını da şuraya ekleyelim. Desteklenen modeller gibi daha fazla detay için sayfayı kontrol edebilirsiniz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler