Salı, Nisan 16, 2024

AMD Radeon Vega II Adında Yeni Marka Tescili Yaptırdı

Paylaş

silkroad gaminggentr

AMD dünyanın ilk 7 nanometreli ekran kartları için geri sayıma devam ederken, 2 hafta önce yeni bir ticari marka kaydettiği ortaya çıktı. Navi mimarisi çerçevesinde yeni ticari marka kaydının da Navi 2 olduğu ortaya çıktı. Zaten aşağıdaki logodan da gördüğünüz üzere, sağ şerit üzerinde 2 adet çubuk Navi 2’yi temsil ediyor.

AMD bu yeni seri ile birlikte RX 3060 – 3070 ve 3080 ekran kartlarını piyasaya sürecek. İlk sample modeller de CES 2019 fuarında son kullanıcıların ziyaretine açılması bekleniyor. Zaten bir kaç haftadır gelen ciddi iddialar sonucunda AMD yeni yol haritasında RX 3000 serisinin en iyi modelinin RTX 2070 veya 2080 ile yarışacağı belirtiliyor.

AMD Vega II

Ocak ayında muhtemel duyurulması veya erken açıklanması beklenen AMD‘nin yeni Navi 7nm teknolojisi için, marka tescil detayı ortaya çıktı. Logoda iki şerit, Navi 2’yi temsil ederken, RX, Instinct ve Pro serileri için mevcut bir logo henüz bulunmuyor.

Zaten zaman yaklaştıkça her geçen gün farklı bir detay daha ortaya çıkıyor. Yeni logonun detaylarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

amd navi 2 tescil

amd navi 2

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler