Perşembe, Nisan 25, 2024

AMD Rage Mode Nedir? Ne Sağlayacak?

Paylaş

silkroad gaminggentr

AMD Rage Mode, Radeon RX 6000 serisi ekran kartlarının tanıtımında göze batan özellikler arasında yer aldı.

NVIDIA’nın GPU Boost sistemine benzer bir teknoloji olan yeni sistem, ekran kartlarından daha fazla güç istendiği zaman kullanılacak olan önemli bir artı. O zaman bakalım bu sistem neler sağlayacak?

AMD Rage Mode nasıl bir artı getiriyor?

Öfke modu olarak da çevrilebilen range mod, daha önce özelleştirilmiş olan ekran kartlarında gördüğümüz bir özellik. Yeni AMD ekran kartlarına doğrudan entegre edilen sistem, tek bir tuşa basarak ekran kartının en yüksek frekansa çıkarılmasını sağlıyor.

AMD Rage Mode

Tabii ki maksimum frekansa çıkış yapılırken en uygun frekans değerinin yakalanması da sağlanıyor. Tanıtımda söylenen bu özelliğin çok başarılı sonuçlar verdiği ve maksimum güç ihtiyacını en iyi şekilde karşıladığı. AMD, yaptığı açıklamalar değerlendirildiği zaman çok iddialı gözüküyor.

Kağıt üzerinde de bakarsanız gerçekten başarılı bir teknoloji ama sistemin ne kadar kararlı çalıştığını görmek için doğal testleri beklemek gerekecek.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler