Cuma, Nisan 26, 2024

AMD Ryzen 9 3950X İşlemcisi Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

İşlemci yarışında Intel’i devirmekte kararlı olan AMD, yeni modelleri üzerinde çalışmalara devam ediyor. Markanın yeni seri işlemcilerinden birisinin de AMD Ryzen 9 3950X modeli olması bekleniyor.

16 çekirdekli bir işlemci olmasının yanında, bu alanda devrim sayılacak yeniliklerle geleceği iddia edilen yeni işlemciler bir kez daha gündemde. Öyle ki 30 Eylül tarihinde ortaya çıkması beklenen işlemciler için bu kez Reddit üzerinden yeni bir paylaşım yapıldı.

AMD Ryzen 9 3950X Görüntülendi

Reddit üzerinden paylaşılan bir görsel, işlemcinin hazır olduğunu ortaya koyuyor. Aslında AMD söz konusu işlemcileri 30 Eylül tarihinde satışa sunacağını açıklamıştı. Resmi sitede bu yönde bir açıklama yapılmasına karşın, kısa süre sonra bu açıklama kaldırılmıştı.

AMD Ryzen 9 3950X

Detayların sonra açıklanacağını belirten AMD, yeni işlemcileri için stoklarını hazır hale getirecek gibi duruyor. 16 çekirdekli işlemciler için stokların tamamlanmasının ardından satışlar duyurulmuş olacak.

Eylül sonu olmasa bile yıl bitmeden AMD Ryzen 9 3950X modellerinin satışa çıktığını göreceğiz gibi duruyor. Reddit üzerinden paylaşılan görseller de bu durumun kanıtı niteliğinde oldu. Tabii ki görsellerin kısa süre sonra sayfadan kaldırıldığını belirtelim.

Kaçırmayın: Steam için Yeni Tasarım Yayınlandı

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler