Cumartesi, Nisan 20, 2024

Anno 1800 Ücretsiz Oldu! Ne Zamana Kadar Geçerli?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Şehir kurma ve medeniyet oluşturma gibi oyunları seviyorsanız, Ubisoft imzalı Anno 1800 oyununu mutlaka duymuşsunuzdur. Kendi alanının en iyi oyunlarından biri olan şehir kurma oyunu haberimize konuk oluyor çünkü ücretsiz oyun etkinliği kapsamında kısa süreliğine ücretsiz oldu.

Epic Games tarafından duyurulan kampanyayla beraber oyunun bugünden itibaren kısa süreliğine ücretsiz olarak oynanabileceğini göreceğiz. Dilerseniz teknik açıdan detaylara geçelim.

Anno 1800 Ne Zamana Kadar Ücretsiz?

Epic Games oyunu, ücretsiz hafta etkinliği kapsamında sunmaya başladı. Bu demek oluyor ki 1 hafta boyunca ücretsiz olarak kalacak.

16 Mart tarihinde kütüphanenize ücretsiz bir şekilde ekleyebileceğiniz oyunu 23 Mart’a kadar da oynayabileceksiniz.

Oyunu sevdiniz ve bu süreden sonra da devam etmek istiyorsunuz. O zaman satın almanız gerekecek. Tamamen ücretsiz verilmiyor.

Anno 1800

23 Mart tarihine kadar oyunu satın almak isteyenler için güzel bir haberimiz daha var. Bu süre içerisinde oyunu satın almak isterseniz hem Steam İlkbahar indirimleri kapsamında hem de Epic Games indirimleri kapsamında oyunun fiyatının bir hayli düştüğünü belirtelim.

Deneme haftası etkinliği kapsamında farklı bir sürpriz gelir mi bilmiyorum ama şuraya deneme haftası için ücretsiz sürümü edinebileceğiniz sayfanın linkini ekliyorum. Ekstra bir gelişme olursa yine sizlerle paylaşırız.

Anno 1800 Sistem Gereksinimleri

Bu arada oyunu satın almadan önce sistem gereksinimlerine de bakmak isteyenler olur diyerek, hemen aşağıya sistem gereksinimlerini de ekliyoruz.

Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşlemci: AMD Ryzen3 1200 – 3.1 GHz ya da Intel i5-4460 3.2 GHz
  • Ekran Kartı: AMD Radeon R9 270X 2 GB ya da Nvidia GTX 670 2 GB
  • RAM: 8 GB
  • Ek Olarak: Ubisoft hesabı gerekiyor

Önerilen Sistem Gereksinimleri

  • İşlemci: AMD Ryzen5 1500X – 3.5 GHz ya da Intel i5-4690K 3.5 GHz
  • Ekran Kartı: AMD Radeon R9 290X 4 GB ya da Nvidia GTX 970 4 GB
  • RAM: 8 GB
  • Ek Olarak: Ubisoft hesabı gerekiyor
Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler