Cuma, Nisan 26, 2024

AnTuTu, Aralık Ayının En Performanslı 10 Android Telefonunu Açıkladı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Telefon ve tabletlere Benchmark testi uygulamaya yarayan AnTuTu, Aralık ayının en performanslı 10 Android telefonu açıkladı. AnTuTu her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği bu listeye en iyi performans gösteren 10 telefonu listeledi ve bu listenin zirvesinde Nubia Red Magic Mars bulunuyor.  

Nubia’nın Piyasaya Sürdüğü Yeni Telefonu Listenin Zirvesinde

 

Nubia’nın piyasaya sürdüğü oyunculara yönelik telefonu olan Red Magic Mars listenin zirvesinde bulunuyor. Qualcomm Snapdragon 845 işlemcinden gücünü alan telefon 320,464 puan almış. Listenin ikinci sırasında ise Kirin 980 yonga setinden gücünü alan Huawei Mate 20, 309,130 puan alarak listenin ikinci sırasında bulunuyor.

antutu

Listenin üçüncü sırasında ise Huawei’nin bir alt markası olan Honor V20 bulunuyor bu telefon ise 305,525 puan almayı başarmış. Listeyi sırasıyla Huawei Mate 20X, Mate 20 Pro, Honor Magic 2, Xiaomi Black Shark Helo, OnePlus 6T, Xiaomi Black Shark ve Nubia X takip ediyor. 

AnTuTu’nun paylaştığı bu listede yine Çin’li akıllı telefon üreticileri ön plana çıkıyor. Önümüzdeki günlerde Qualcomm Snapdragon 855 yonga setini içeren akıllı telefonlar ve Samsung Galaxy S10 ve Xperia XZ4 gibi akıllı telefonların piyasaya sürülmesiyle beraber liste oldukça değişime uğrayacak. 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler