Perşembe, Mart 28, 2024

Apex Legends, 100 Milyon Oyuncuyu Aştı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Twitter üzerinden duyuruyu yapan Apex Legends ekibi, “100 milyon kişi güçlü ve yeni başlıyoruz. Teşekkürler Efsaneler!” ücretsiz oynanabilen oyunun lansmanından 2 yıl sonra 100 milyondan fazla oyuncuya sahip olduğunu böylece duyurdular.

Apex Legends 100 Milyon Oyuncuyu Asti 1

Apex Legends, 4 Şubat 2019 tarihinde hızlı bir başarı elde etmek için piyasaya sürüldü ve ilk hafta 25 milyondan fazla oyuncuyu kendi bünyesinde topladı. Aynı yılın Ekim ayına kadar, Apex Legends 70 milyondan fazla oyuncu sayısı ile övünüyordu. 100 milyon önemli bir kilometre taşı olsa da, geçen bir buçuk yılda sadece 30 milyon oyuncu artışının olması ilginç görünüyor.

Bir karşılaştırma yapacak olursak, 2017 yılının Eylül ayında piyasaya sürülen Fortnite şu anda 350 milyon oyuncuya sahip ve Apex Legends‘dan daha fazla platformda mevcut. Apex Legends’ın bir diğer büyük rakiplerinden birisi ise geçen yılın Mart ayında piyasaya sürülen Call of Duty Warzone oluyor. Warzone’un hem Fortnite hem de Apex Legends’dan daha az platformda piyasaya sürülmesine rağmen 85 milyon oyuncusu bulunuyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler