Cuma, Nisan 19, 2024

Apex Legends’a 15 Günde Hile Yazmayı Başardılar

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çok kısa süre içerisinde tüm dünya da adeta sarsıntıya yol açan Apex Legends durdurulamıyor. Hem oyuna her gün milyonlarca kullanıcı kayıt oluyor hem de hackerlar tarafından her gün hile kodlanmaya devam ediyor. Apex Legends yöneticileri ile durumun farkında. Fakat bir yandan da yetişemiyorlar.

Apex Legends Hileler Nasıl İşliyor?

“Yani bir oyunu oynamak için hilesiz bir şekilde bileğinizin hakkı ile neden oynamayı tercih etmiyorsunuz?” dediğinizi duyar gibiyim. Fakat ne yazık ki pek çok popüler oyunda hile durumları yaşanmaya devam ediyor. Başta Rus ve Çin kaynaklı olmak üzere pek çok ülkeden hileler geliştirilmeye devam ediyor.

Son olarak dün Apex Legends tam 15 bin 487 kullanıcıyı kalıcı olarak banlamak zorunda kaldı. Bu sayı gün geçtikçe artmaya devam edecek. Zira oyun ücretsiz olduğu için, kullanıcılar “banlansam da ne olacak? yeni hesap açarım yine oynarım.” mantığında hareket ediyor.

apex legends hile 002

Oyun Twitch Üzerinden Yayıldı

Apex Legends şuanda Twitch üzerinde en çok izlenme saatine ulaşan oyun oldu. Bundan önce Fortnite en çok izlenme sayısını elinde tutarken, 15 gün içerisinde Apex bu rekoru adeta tokatladı. Malum bir oyun kısa süre içerisinde bu kadar hızlı yayılıyorsa, dikkatleri de üzerine çekiyor demektir.

Bu durum da hilecilerin adeta yeni bir işi haline geldi. Kısa süre içerisinde oyunun açıklarından faydalanan hileciler, her gün farklı bir hile kodlamaya devam ediyor.

apex legends hile 003

Şuanda Hangi Hileler Kullanılıyor?

Oyun 15 gün önce çıkmış olmasına rağmen totalde 3 farklı hile kullanılıyor. Birincisi bulunduğunuz bölgeden farklı bir bölgeye ışınlanma hilesi. İkincisi ise rakip takımların nerede olduklarını görebilme. Bunu CS GO’dan yakından tanıdığınızı düşünüyorum. Zira oralarda bu hileye Wall Hack (Duvar Hilesi) adı veriliyor.

Ve son olarak da rakiplere ateş ederken nişangahınızın rakibe karşı kitlenmesi ve orta daire içerisinde sizi yönlendirmesi. Açıkçası bu hileleri kullanırken online oynadığınız için fark edildiği taktirde yakalanıyorsunuz. Henüz bir raporlama sistemi ve mekanizması gelişmediği için umarız bu durum daha fazla ilerlemez. Aşağıdaki videoda Apex Legends hile kullanan kişilerin hazırladığı o görgüsüz videoyu izleyebilirsiniz.

Büyük Bir Güncelleme Geliyor

Önümüzdeki hafta Apex Legends‘a büyük bir güncelleme gelecek. Zira bu güncelleme ile açıklar kapatılacağı gibi, pek çok hile de devre dışı kalacak. Ancak yine de kesin çözüm mü? Tabii ki değil. Farklı hileler yine geliştirilmeye devam edecektir. Önemli olan sağlam bir mekanizma geliştirip bunların önüne geçmek.

Eğer Apex Legends hakkında bilgi sahibi değilseniz, aşağıdaki oynanış videosuna çayınızı da alıp eşlik edebilirsiniz.

apex legends harita

Apex Legends Sistem Gereksinimleri

Eğer oyunu bilgisayarınıza ilk kez indirecekseniz ve sisteminizin kaldırıp kaldırmadığını bilmiyorsanız hem aşağıdaki detayları bilgisayarınız ile karşılaştırabilir, hem de aşağıdaki yorumlar kısmından sisteminizin detaylarını bize iletirseniz yardımcı olabiliriz.

Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7 – 64 bit
  • İşlemci: AMD FX 4350 veya Intel i3 6300 ve üzeri
  • Bellek: 6 GB DDR3 1333 MHz ve üzeri
  • Ekran Kartı: AMD Radeon HD7730 veya NVIDIA GT 640 ve üzeri
  • DirectX: 11 ve üzeri
  • Boş Disk Alanı: 22 GB

Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7 – 64 bit veya üzeri
  • İşlemci: AMD Ryzen 5 veya Intel Core i5 3570K ve üzeri
  • Bellek: 8 GB DDR3 1333 MHz ve üzeri
  • Ekran Kartı: AMD Radeon R9 290 veya NVIDIA GTX 970 ve üzeri
  • DirectX: 11 ve üzeri
  • Boş Disk Alanı: 22 GB

Evet, Apex Legends ile ilgili detaylar bu şekildeydi. Yine aklınıza takılan detaylar olursa, yorumlar bölümünden bizlere iletebilirsiniz. Detaylar gelmeye devam ettikçe, konuyu da güncellemeye devam edeceğiz.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler