Cumartesi, Nisan 20, 2024

Apple, Arcade Servisine ‘49.99 Dolar’lık Yeni Bir Plan Ekliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Apple Arcade, yıllık 49.99 dolar fiyat etiketine sahip bir yıllık abonelik seçeneği ekliyor. Oyun hizmeti için mevcut 4.99 dolarlık aylık abonelik seçeneğinin yanına katılıyor.

Bu yeni yıllık seçenek (Kanada’da yıllık 59,99 Amerika Birleşik Devletleri doları, İngiltere’de yıllık 49,99 Avro, Avrupa’da yıllık 49,99 Avro), fiyat için hizmete tam bir yıl erişim sağlayarak, müşterilere iki aylık ücretsiz Apple Arcade hizmetini sunuyor. Apple’ın kendi Müzik ve TV Plus hizmetleri dahil – indirimli bir yıllık fiyat sunmak, bu yüzden Apple’ın Arcade’a eklemesi de şaşırtıcı değil.

Peşin ödeme sırasında iki aylık ücretsiz ‘Arcade’

Aylık Apple Arcade planına zaten abone olan müşteriler, App Store uygulamasında Abonelikler menüsüne giderek, yıllık plana geçiş yapabilir. Yeni Apple Arcade abonelerine muhtemelen kaydolurken de yıllık seçenek sunulacak.

Apple Arcade, hepsi sıfır uygulama içi satın alma veya ödeme vaadi veren iOS, Apple TV ve macOS’ta 100’den fazla oyuna erişim sunuyor. Tek bir abonelik, Apple’ın Aile Paylaşımı hizmeti aracılığıyla altı kişiye kadar paylaşılabiliyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler