Perşembe, Nisan 18, 2024

Apple, iPhone 12 Üretimini Erteleyecek!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz günlerde iPhone 12 serisi hakkında bir takım bilgiler verdiğimiz bir içerik yayınlamıştık. Eğer okumadıysanız buradaki bağlantı üzerinden okuyabilirsiniz. Yaklaşmakta olan iPhone 12 veya iPhone 12 kardeşler, düz paslanmaz çelik kenarlara sahip olmanın yanı sıra iPad Pro gibi daha keskin yuvarlak köşelere sahip olacak. Bunlara ek olarak cihaz önünde iPhone 5 benzeri düz ekran tasarımı olacak.

Üretim ertelendi ama tanıtım ertelenmeyecek gibi

Bugün WSJ, Apple’ın dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs pandemisi neden ile iPhone 12 kardeşlerin üretimini bir ay erteleyeceğini bildirdi. Bunun ile birlikte, Apple’ın bu cihazları bu yılın sonundan önce satma planı herhangi bir değişkliğe uğramadan devam ediyor.

Mevcut iPhone modelleri üretimini azaldı

Üretimin ertelenmesi ve üretime normalinden daha geç başlanması yılın ilerleyen saatlerinde iPhone 12 serisine olan talebin artmasına sebep olabilir. WSJ tarafından sağlanan rapor ayrıca Apple’ın mevcut iPhone modellerinin üretimini 2020 yılının ikinci yarısında %20 oranında azalttığını belirtti.

iphone 12 pro max
Apple, iPhone 12 Üretimini Erteleyecek! 2

iPhone 12 Kardeşler, LIDAR Teknolojisine Sahip Olacak

Yeni tasarıma ek olarak, iPhone 12 Pro Max cihazının arka tarafında üçlü kamera kurulumu mevcut olacak. Apple ayrıca daha gelişmiş bir Artırılmış Gerçeklik (AR) özellikleri için LIDAR 3D sensörüne ve cihazın yeni nesil aksesuarlara bağlanmasına izin veren ve ilk olarak iPad cihazında ortaya çıkan Smart Connector’a sahip olacak.

iPhone 12 Kardeşler Hakkında Bildiğimiz Tüm Teknik Özellikler Neler?

Söylentilere göre, iPhone 12 Pro Max ve iPhone 12 Pro kardeşler daha hızlı internet bağlantısı sağlamak için 5G teknolojisine sahip olacak. Kamera konusunda 64 MP Ana Kamera, Geliştirilmiş Gece Modu, Geliştirilmiş HDR, Makro Modu ve Gelişmiş Yakınlaştırma Özelliklerine sahip olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler